8 mód, hogy áttörd a pénzügyi üvegplafont!
Címlap / Karrier / 8 mód, hogy áttörd a pénzügyi üvegplafont!

8 mód, hogy áttörd a pénzügyi üvegplafont!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Időnként anyagilag nehéznek érezzük az életünket, megteszünk sok mindent, de az élet valahogy "másképp" osztja nekünk a lapokat.  

Egyszer egy kineziológus megnézte: hol van az a bizonyos üvegpalafon?
Addig nem is tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik!

Mit is jelent ez az üvegplafon?

Van egy láthatatlan anyagi korlát az életünkben, amiről akár nem is tudunk.
Szeretnénk több pénzhez jutni, de valahogy nem jön…
Ez azt is jelentheti, hogy hiába vágyunk 500 ezer forintos fizetésre, jövedelemre, ha az üvegplafonunk, vagyis „belső gazdagság képünk” 300 ezer forintra van beállítva.
Többet dolgozunk, túlórát vállalunk, aztán történik valami (elromlik az autó, megbüntetnek gyorshajtásért, felmondja a szolgálatot a mosógép, a bojler, stb.), ami „elviszi” azt a többet, ami az üvegpalfonunk fölött van.


 

Mi ilyenkor a teendő? Mit kell tenni?

OK, de hogyan? – a kérdés jogos! Nézzük, milyen megoldások lehetnek.

8 megoldás, hogy áttörhesd a „beállított felső értékhatárt”

  1. Talán ez a legfontosabb, a HIT. Higgyük el, hogy megérdemeljük a több pénzt, a magasabb életszínvonalat, azt a pluszt, amit már régóta szeretnénk.
     
  2. Lássuk azt, hogy áramlik felénk a bőség. Ez lehet információ, kapcsolatok, de akár a tömény anyagiak! (Figyelted? Nem a piszkos a anyagiak!) Engedd el a fantáziádat, bármi belefér az áramlásba. Jöhet akár a csapon keresztül is.
     
  3. A fejünkben végezzünk egy kis nagytakarítást. Figyeld meg milyen érzéseid vannak az anyagiakkal kapcsolatban? Gyakran ezek a gondolatok építik fel az üvegplafonod… „Nincsenek jó vagy rossz dolgok, csupán a gondolataink teszik azzá.”
  4. Gondoljuk végig eddigi életünk során voltak-e olyan helyzeteink, amikor igazán kellett a segítség és aztán egyszer csak teljesen váratlanul történtek olyan események, amelyek átlendítettek a nehéz időszakon. Idézzük fel azt az érzést, amit akkor éreztünk, amikor ez a váratlan esemény bekövetkezett és kirántott az akkori nehéz helyzetedből.
     
  5. Ne a helyzeteden rágódj, hanem tedd a dolgod, cselekedj! Gondolj az első pontra!
     
  6. Egy meditációban hallottam egyszer, hogy képzeld el, hogy egy finom aranypor, gyémántpor, stb., hullik rád, bevonja a tested és szinte mágnesként vonzod magadhoz a bőség minden formáját. A képzeletedre itt is szükség van.
     
  7. A magam módján azt mondanám, hogy egy jól irányzott kalapácsdobással törjük ripityára! Képzeljük el, ahogyan feldobod a kalapácsot és látod, ahogy összetörik az üveg és pénzeső formájában hullnak rád az „üvegszilánkok”.
  8. Lásd magad abban a helyzetben, amikor már nincs meg az üvegpalfonod! Érezd a megkönnyebbülést, ahogyan „letetted” ezt a terhet és szinte szárnyalni tudnál. Szárnyalj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6576 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x