Gondolkozz a szíveddel, érezz az elméddel
Címlap / Karrier / Gondolkozz a szíveddel, érezz az elméddel

Gondolkozz a szíveddel, érezz az elméddel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Peggy Phoenix Dubro, világszerte közismert és szeretett előadó és gyógyító nevéhez fűződik az Univerzális Kalibrációs Háló, az emberi energiatest feltérképezése és az ezen alapuló, hazánkban is használt EMF vagy Kiegyenlítő Technika. 

A Kiegyenlítő Technika
A Kiegyenlítő Technika egy energiarendszer, amely az úgynevezett Univerzális Kalibrációs Hálón, az ember energetikai hálóján keresztül fejti ki hatását. A technika egyszerű, szisztematikus folyamat, amelyet bárki képes elsajátítani és alkalmazni, aki kezdőből tapasztalt bölccsé akar fejlődni, és aki tudja: az út végtelen, a fejlődés pedig határtalan!

A Kiegyenlítő Technika teljes rendszerét tizenhárom fázis alkotja, mindegyik az Univerzális Kalibrációs Háló (a továbbiakban: Háló) erősítését célozza. Minden egyes fázis eltérő formában és fókuszpontban nyilvánul meg. Az első négy fázis mindegyikénél a kezelő elegáns, Tai Chi-szerű mozdulatok egyedi sorozatát végzi, miközben a kliens felöltözve fekszik a kezelőágyon. Az összes mozdulat az Univerzális Kalibrációs Hálón belül kerül kivitelezésre.


A Háló az emberi energetika anatómiai rendszere, amely a test központi magjától kb. 60 cm-re terjed el. Néhányszor könnyed érintést is alkalmaz a kezelő, a kezelés nagyobb része azonban a kliens érintése nélkül zajlik. Az egyes fázisokhoz tartozó energiakezelés az önvaló, mint energetikai lény megtapasztalását segíti elő. Ezáltal hozza létre az alapokat a tudatosság fejlődéséhez, ami az Evolúció Teremtőjévé válás útjával azonos.

A Kiegyenlítő Technika dokumentálható előnyei között szerepel a beható békeérzet, az életre való nagyobb ráhatás, kiterjedtebb jó-érzés, illetve gyakran tapasztalható fizikai gyógyulás is. Az előnyök korlátlanok, amint megtanuljuk hordozni és kifejezni nagyobb töltésünket.

Májusi élő előadásával Peggy a következő gondolat elsajátítására invitálja a nézőket: „Gondolkozz a szíveddel és érezz az elméddel!” A műsor segítségével képes lehetsz megfogalmazni a világos és fókuszált Szándékot, mely alkalmassá tesz arra, hogy a teljesség eléréséhez a tudatos energiarendszeredet használd.
Tapasztalja meg az ’egyszerű lét’ és a ’tudatos cselekedet’ közötti egyensúlyt saját életében. Alakítsa át a zaklatottság energiáját a vonzás és megvalósítás energiájává! Hozzon létre tiszta és erős Szándékot, tanulja meg a Háló tanát, amely az energiaanatómián belüli tudatosság rendszere.

Peggy Phoenix Dubro
Nemzetközileg elismert előadó és tanár, akit szerteágazó tehetsége vezette el a tudatosság fejlődésének arénájába. 26 éve tanulmányozza az emberi energia anatómiáját, illetve terapeutaként gyakorolja az energiaegyensúly megteremtésének technikáját. 1988 óta behatóan és alaposan feltérképezte az úgynevezett Univerzális Kalibrációs Hálót, így vált mind elméletben, mind gyakorlatban annak világelső szaktekintélyévé.


Peggy Phoenix Dubro egész fiatal korától erős vágyat táplált arra, hogy „emlékezzen Istenre”. Fiatal nőként beható élmények sorozatában volt része az energiaközpontjai (csakrái) spontán megnyílásának következtében. Ez a megnyílás a feltétel nélküli szeretet és az univerzum összes alkotója közötti összetartozás tudatát eredményezte az elméjében.

Vágya, hogy még többet megértsen, és hogy a mindennapokban megélhesse ezt a tudatállapotot, tizenöt éves utazásra indította el. Ennek során egy utolérhetetlen élményben volt része, melyben feltárult előtte az Univerzális Kalibrációs Háló. Ezek után, amikor Peggy közvetlenül a Háló elektromágneses természetével kezdett el foglalkozni, felismerte, milyen módon szolgálhatja ez az emberek spirituális fejlődési folyamatát. A városban, ahol lakott, hamarosan híre ment kezeléseinek.

A Kiegyenlítő Munkát Peggy a Háló számára hozta létre, amely magában foglalja az Emberi Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő Technikát, a gyermekeknek, családoknak, illetve cégeknek szervezett HálóLogika programokat, a Jóga a Hálóért, UCL Tai Chi programokat, valamint legújabb munkáját az Elmélkedéseket. Peggy Kiegyenlítő Munkáját a világ több mint 70 országában alkalmazzák és tanítják.

Férjével, Stephen-nel 1995-ben megalapították a The Energy Extention-t, mely szervezet a személyes energia tudatos menedzselésének ügyét képviseli elhivatottan. Forradalmi módszerük szórakoztató módon ösztönzi az embereket az energiaegyensúly megteremtésére, mely belső átalakuláshoz vezet.


További információk a módszerről
>>

Peggy Phoenix Dubro előadása 2012. május 3-án magyar idő szerint 19.00 órakor az EsoGuru.com oldalon tekinthető meg.

A Háló – A Tudatosság Fejlődése  Csütörtök, Május 3, 19:00
További információk az előadásról itt >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x