HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-18
Címlap / Kultúra / Beindult a pesti Istengyár

Beindult a pesti Istengyár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-18

Istenként járhat az utcákon, ha épp arra vágyik! Erre vágyik? Semmi akadálya! Egy falragasz szerint egy cég megoldja az összes pesti lúzer minden problémáját! A hazugsággyár immár igénybevehető a közember számára is.  

 

Nem akadály többé, ha valaki csalja a férjét/feleségét, hiszen állítólag profi alibi szerviz áll rendelkezésére. Színészek egész hada állhat az ügynökség rendelkezésére, hiszen állításaik szerint mindent képesek eljátszani.
Képesek beépülni egy cégbe és lebuktatni azokat, akik a cég érdekei ellen dolgoznak, vagy éppen lopják a boltot.

A lúzer minden vágyát teljesítik, hiszen testőrök, vagy dögös csajok kísérhetik a klienst egész nap. Már látom is lelki szemeim előtt, amint az atomszőke pornós cica oldalán botladozó Benny Hill-t megszégyenítően idétlen, körbe-kopasz ötvenes csóka félregombolt kockás öltönyében beslattyog egy fél-elit bulira valahol Mosonmagyaróvár és Kisújszállás között. Hiszen ez aztán hatásos belépő lehet! Természetesen a hölgy kizárólag kísérést végez, és a testőrök sem zaklathatják a kliens ellenlábasait – ez ugyanis törvénybe ütközne.

Ha lúzerünk egymaga képtelen összejönni szíve hölgyével, mi sem egyszerűbb számára, mint felhívja az ügynökséget. Ők ugyanis nem kevesebbre vállalkoznak, mint megrendezett szituációban hőst faragnak lúzerúrból, s így gondolják összeboronálni a kiszemelt hölggyel. Még elgondolni is rossz, mekkora pofára esés lesz a hölgynek, ha már másnap kiderül, hogy héroszunk sosem lépi túl városban az 50 km/óra sebességet, és még mindig az anyukájával lakik.

A kedvenc szolgáltatásunk azonban az istengyár! Ezoterikus berkekben A.J. Christian óta ez valószínűleg népszerű szórakozás lehet, nagyszerű dolog, hogy valaki végre ebből is pénzt csinál! Istenként járni az utcákon! Pompás elképzelés! Színészek hada az általunk kitalált vallás szerint imádkozik hozzánk. Ha egy rakás kidobni való pénzünk van, még véletlen se adjuk valamely jótékonysági szervezetnek, ahol tényleg hálás szívvel gondolnak ránk! Sokkal jobb a fizetett hívek imája!

Sejtjük, hogy volt honnan ellesni a hívek megfizetésének módjait, hiszen az Istengyár magasabb körökben már régóta működik, s a hazugsággyár sem idegen fogalom, csupán eddig nem vállalkozói körökben működtették.

Az alibi gyár weblapja >>>

Azért, kedves HarmoNet olvasó, ne feledd! A hazug embert és a sánta kutyát könnyű utolérni. S a vállalkozás is jobb, ha odafigyel, hiszen az Istenek nehezen tűrik a konkurenciát!


 
 
[ 2679 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x