Józsa Márta: Amíg a nagymami megkerül
Címlap / Kultúra / Józsa Márta: Amíg a nagymami megkerül

>

Józsa Márta: Amíg a nagymami megkerül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nézem azt a kislányt, nem ilyen kislánynak készült pedig, vállalható gyerekkort és felnőttkort ugyancsak vállalhatót szántak neki. Nem azért lett gonosz, mert csúnyának született, és nem azért lett csúnya, mert gonosszá vált, inkább csak úgy. Egyszerűen nem sikerült az egészet megúsznia.  

„Nézem azt a kislányt, nem ilyen kislánynak készült pedig, vállalható gyerekkort és felnőttkort ugyancsak vállalhatót szántak neki. Nem azért lett gonosz, mert csúnyának született, és nem azért lett csúnya, mert gonosszá vált, inkább csak úgy. Egyszerűen nem sikerült az egészet megúsznia.”

Kolozsvárott születtem 1962-ben, az elhagyhatatlan várost már ’83-ban elhagytam, könnyen visszaszámolható, hogy már 3 évvel többet éltem itthon, mint otthon. Végzettségemet tekintve bölcsész (Pécs), családi állapotomat tekintve gyermekeim anyja (Petőfi Kinga, Matyi és Zsiga), szakmámat tekintve pedig televíziós- (Magyar Televízió), irodalmi- (Ex Symposion) és dokumentumfilm-szerkesztő vagyok. A világra többnyire jókedvűen nézek, és az – többnyire – viszonozza.
(Józsa Márta)

Kiadta: Noran >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x