Takács Sándor: A Biblia leleplezése
hirdetés
Címlap / Kultúra / Takács Sándor: A Biblia leleplezése

>

Takács Sándor: A Biblia leleplezése

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Leleplező, botrányos könyv jelent meg, amiben Takács Sándor író, teológus leleplezve a Bibliát rámutatott mindarra, amit rosszul tanítottak és magyaráztak mindeddig, az ellentmondásokra... 


Rendezvénynaptár

A Biblia leleplezése című könyv, több mint ötven évig íródott. Szerzőjének alapos, lelkiismeretes kutatómunkájának köszönhetően már nem lehet tovább titkolni a hazugságokat, az ellentmondásokat, mindazokat, amikkel emberek milliói lettek félrevezetve.

A Természet törvényszerűségei alól nem vonhatók ki tovább a Testamentumok. A könyv által fény derül a Teremtés megkérdőjelezhető voltára, és a későbbi történések körüli valótlanságokra.
A könyv írója nem hitetlen ember, aki mások vallási meggyőződéseit szeretné megingatni, hitükben megbántani, a felekezetektől eltántorítani, hanem az igazsághoz végletekig ragaszkodó elkötelezett.
A Biblia a legtitokzatosabb könyvek egyike, keletkezéséről, tartalmi ihletéséről mindezidáig nem sokat tudhattunk biztosan, mégis mentsvárat, példabeszédet véltünk felfedezi benne.
Szentírásnak hittük, pedig valójában, megismervén a tényeket rá kell döbbennünk, hogy a szó legteljesebb értelmében mégsem lehet szentírás.

HarmoNet tipp: Cikk a kötetről >>
 
 
[ 5096 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x