Ian D. Robinson: Az úton egyszer meg kell halnod
hirdetés
Címlap / Kultúra / Ian D. Robinson: Az úton egyszer meg kell halnod

>

Ian D. Robinson: Az úton egyszer meg kell halnod

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Spirituális tanítómestere, Khenszur Thabkje rinpocse halálát követően Ian D. Robinson megfogadta, hogy eljuttatja mestere hamvait Tibet legszentebb hegyéhez, a Kailászához. 


Rendezvénynaptár

Utazása azonban nem volt mindennapi: a történelmi Tibet legkeletibb részéről, a mai Csinghaj tartomány (Kína) határáról indult, hogy gyalog és lóháton tegye meg a mintegy háromezer kilométeres távot a csodaszép, ám kegyetlen Tibeti-fennsíkon keresztül. A nehéz terep, a ritka levegő, a zord időjárás okozta megpróbáltatásokat még tovább súlyosbították a kínai hatóságok, akiknek „jóvoltából” Iannek csak másodszori nekifutásra, két év alatt sikerült teljesítenie az utat.

Az úton egyszer meg kell halnod – egy tibeti közmondásra utalva – nem csupán egy embert próbáló vándorlás története, hanem, mint minden zarándoklat, egy belső utazásé is: a szerző szembesül önmagával, gyarlóságaival, korábbi élete minden hibájával, amelyek csak itt, egy teljesen idegen közegben, a megszokottól gyökeresen eltérő körülmények között válnak jól láthatóvá.

Ian D. Robinson őszinte, közvetlen stílusban, fanyar humorral megírt könyve élvezetes olvasmány lehet a kalandos útleírásokat kedvelők és a máig kissé misztikusnak tekintett Tibet iránt érdeklődők számára egyaránt.

Ára: 2800 Ft
Kiadta: General Press >>
 
 
[ 1369 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x