Stefan Chmelik: A kínai gyógynövények titkai
Címlap / Kultúra / Stefan Chmelik: A kínai gyógynövények titkai

>

Stefan Chmelik: A kínai gyógynövények titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Balogh Attila A kínai gyógynövények titkai című könyv fordítója és szerkesztője. Több mint tizenöt éve foglalkozik a legkülönbözőbb gyógyítási, egészségmegőrzési módszerekkel (a kezdetekkor ayurvedával, psychotronikával, információs gyógyítással). 

A Kínai Orvoslás alapjait eredeti forrásokból, kínai orvosoktól tanulta. A telekommunikációban és a légiközlekedésben pilótaként eltöltött hosszú évek után ma már kizárólag ezzel foglalkozik az általa alapított DaoYin Stúdió keretein belül.

Tevékenysége felöleli a Hagyományos Kínai Orvoslás teljes spektrumát, az egyéni kezelésektől kezdve filozófiai, életviteli, egészségmegőrzési előadások tartásán át az oktatásig, melyet elsősorban a Szúrja Egészségközponttal közösen alapított egy éves Hagyományos Kínai Orvoslás és Manuálterápia Iskolában végez.

Egyik legfontosabb szakterülete a legkülönbözőbb típusú gerincbetegségek kezelése, gyógyítása, melyre a Kínai Orvoslás területén szerzett tudását felhasználva  azt egyesítve a nyugati orthopedia ismereteivel - egy saját gerincterápiás rendszert is kidolgozott. Ennek segítségével tapasztalatai alapján a hozzá forduló gerincpanaszosok mintegy 80%-a a műtét szükségessége nélkül meggyógyítható.

A kötetet kiadta: Illia Kiadó >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3866 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x