A folyton falakba ütköző biciklisták továbbra se adják...
Címlap / Kultúra / A folyton falakba ütköző biciklisták továbbra se adják fel! - MA: Critical Mass

>

A folyton falakba ütköző biciklisták továbbra se adják fel! - MA: Critical Mass

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Egyre szélesebb körben válik ismertté a biciklijét a magasba emelő ürge figurája. Ez a CRITICAL MASS logoja, azé a biciklis felvonulásé, amelyre tényleg büszkék lehetünk, annak ellenére, hogy eddig nem sok céljukat sikerült elérniük. A Harmonet.hu is azt mondja: pattanjon nyeregbe ma este, aki csak tud, hogy ezzel is azt demonstráljuk a városvezetők számára: ITT VAGYUNK! Sőt, most először már a fiatal generáció is beindul a KIDICAL MASS keretében. 

 

Az ország útjain, akár városokban, pláne kisebb településeken kerékpárral közlekedők jól tudják, hogy ez a kerékpárút-kérdés enyhe kifejezés, hogy nincs megoldva. A döntésképes helyeken, minisztériumokban, irodákban, például a városházában csücsülő városi vezetők menő márkás kocsija ott parkol az udvarban, nekik abszolút nem érdekük a kerékpárutak javítása, újak építése, engedélyek aláírása – ezért nyomást kell rájuk gyakorolni, meg kell mutatni jelenlétünket.
 

A lassan 10 évet maga mögött tudható Critical Mass, melynek jelentése Kritikus tömeg, mely egy bizonyos számot elérve cselekvésre bírja az ügyben érdektelen ítészeket is, tehát a CM már jónéhány eredményt könyvelhet el, melyről az alábbi honlapon tájékozódhatunk

ITT >>
 
ugyanitt a CM rövid történetével is megismerkedhetünk. Ami ebből kitűnik: nem hiábavaló a küzdelem, bár nem könnyű, de talán épp ettől ér valamit igazán.

A CM nem harciaskodó galeri, ereje éppen nyugodtságában rejlik. A visszafogottságra honlapjukon, felhívásaikban mindig felhívják a figyelmet. A “nem biciklisták” nem ellenségeink, még az autóban ülők sem, sőt, még a Városházában ülők sem. Ezzel együtt ma 17.30-tól 18.30-ig a Városházánál gyűlik össze több ezer kerékpáros. 18.35-kor történik meg “a” bicikliemelés, mely egy erőteljes összetartozást mutat. Részesének lenni már többször volt szerencsém, mondhatom: elementáris élmény!
 

A 12 évesek csapata rendőri felügyelettel, szülők kíséretében már 18.20-kor elindul. Kicsik és nagyok a térképen látható útvonalon teszünk egy nagy kört, végül visszaérve a Városházához, ismét magasba tartjuk kétkerekűinket. Remélhetőleg a sajtó munkatársai segítenek hírül adni e nagy eseményt! Sokan vagyunk, de még többen kéne, hogy legyünk, hiszen a kerékpározás nem csak környezetkímélőbb, de testünk fizikai állapotát is edzésben tartja.

Kedvcsinálónak érdemes elolvasni az alábbi bejegyzést:

A Sajatutad.hu oldalon >>

ám inkább aki teheti, pattanjon nyeregbe és találkozzunk 6 óra körül a Városházánál!

ZKZ
 


 
 
[ 1225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x