A Nap sugárzása Vénuszunkra - A maják szerint ötödszörre...
hirdetés
Címlap / Kultúra / A Nap sugárzása Vénuszunkra - A maják szerint ötödszörre pusztul el a Föld!

>

A Nap sugárzása Vénuszunkra - A maják szerint ötödszörre pusztul el a Föld!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-05

A Nap teljes életünket besugározza. Még a civilizációk is a napsugárzás ciklusaival emelkednek vagy hanyatlanak. A Nap mágneses mezeje 3740 évenként megfordul. Ez 1 366 040 napot jelent, ez volt a maják szent száma. A maják minden civilizációnál jobban értettek az asztrológiához és az asztronómiához. A Napot a termékenység istenének tekintették. Aztán naptáruk i.e. 3113-as kezdete után 1 366 040 nappal eltűntek a Földről. 


Rendezvénynaptár
A maják hite szerint a Föld már négy alkalommal elpusztult, most az ötödik korszakot éljük. A mágneses változások mindig bizonyos fajok kihalásával járnak együtt. Ha a naptevékenység csökken, a Földön minijégkorszakok kezdődnek. 

Közelebb a Naphoz
A Vénusz bolygó közelebb van a Naphoz mint mi. Felszíne 500 Celsius fokos éjjel-nappal. A Vénusz születése (i.e. 3000 körül) egyúttal a termékenység kezdete is.

A nap mágneses mezeje i.sz. 440 körül megfordult, 627 körül mélypontjára süllyedt. Megkezdődött a Yucatán őserdeiben élő maják vándorlása északra, mert szárazság fenyegette kultúrájukat. Tollaskígyó

A maják főistene Kukulkan volt: Tollaskígyó. Számukra nemcsak testet jelentett az ember, lélek volt, aki isteneihez hasonlóan képes volt átalakulni, halál után új alakot ölteni. Vagyis, a maja lelkek ma is élnek.

Ha egy magasan fejlett intelligenciával és bölcsességgel rendelkező nép kiismeri a földet időről időre sújtó kataklizmák mechanizmusát, igyekszik átadni tudását a kései jövöben élő utódoknak. De hogyan képes egy civilizáció átadni tudását az ötezer évvel későbbi utódoknak? Azok már nem fogják ismerni isteneit, azok parancsait. Aztán az ország nyelve elveszhet, ha a terület idegen hódításnak esik áldozatul. Vallások és technikai vívmányok elvesznek az időben. A maja emberek tehát hálásak voltak Tollaskígyónak, hogy megismertette velük a számokat. 

Volt egy üzenetük a jövő számára a visszatérő katasztrófákról. Volt egy jelrendszerük, amelyhez isteneik szimbólumait használták.

HarmoNet tipp: A Pancsen lámák régen és ma >>

Mu elveszett földje

Plongeon szerint a maják ismerték a hipnotizálás gyakorlatát, nem volt ismeretlen előttük a tisztánlátás képessége, és mágikus tükröket használtak a jövőbe látásra.

Elképzelése szerint a maják nyugatra hajóztak Közép-amerikából, hogy civilizációjukat kiterjesszék a Csendes-óceán szigetvilágára. Azután továbbmentek, és az Indiai-óceánon és a Perzsa-öblön át Egyiptomba jutottak. 


Az angol James Churchward meggyőző bizonyítékokat talált Mu létezésének bizonyítására: ősi Naacal-köveket talált egy tibeti kolostorban. Egy helyi pap, aki ismerte a köveken lévő írást, azt mondta, hogy az emberiség nyelvén íródtak, s leírja az elveszett kontinens geológiáját, történelmét, vallását, és a Mu bukását okozó végső katasztrófát. 

HarmoNet tipp: A mennyekbe vezető lépcsők >>

Churchward úgy vélte, hogy a Mu 46000 négyzetkilométeres területen feküdt, és technikájának fejlettsége meghaladta a mienkét. Szerinte a Mu lakosai ismerték az antigravitáció működését, ami lehetővé tette nekik nagy tárgyak mozgatását és kolosszális épületek emelését.

Churchward arra a következtetésre jutott, hogy Mu népe i.e. 10 000-ben Mexikó fennsíkjain élt, és szent irataikat elvitték Délkelet-Ázsiába, Indiába és Tibetbe. 

Dobosy Ildikó
Kép: Piqs.de 
 
[ 8724 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x