Varázslók Waverly Helyből - ma!
Címlap / Kultúra / Varázslók Waverly Helyből - ma!

>

Varázslók Waverly Helyből - ma!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A magyarországi Disney Csatorna idén ősszel a "Varázslók a Waverly Helyből - A film" címmel új varázslatot hoz a családok képernyőire. 

 

Bemutató a Varázslatos október részeként a csatornán október 31-én szombaton 12.30 és 19.00 órakor, Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin és Jennifer Stone főszereplésével.

London, 2009. október 22: A Disney Csatorna varázsszőnyegen hozza el Magyarországra, Alex, Justin és Max Russo-t, a Manhattani varázslótestvéreket, amikor 2009. október 31-én 12.30 és 19.00 órakor első ízben mutatja be a “Varázslók a Waverly Helyből – A film” egész estés kaland-vígjátékot. Az USA-ban augusztus 28-án bemutatott film olyannyira elbűvölte az amerikai közönséget, hogy 11,4 millió nézőjével a 2007-es, elképesztően sikeres High School Musical 2 után a Disney Channel saját produkciójában készült filmjei közül a második legsikeresebbként debütált.

A Varázslók a Waverly Helyből nagysikerű sorozat eddig világszerte több mint 127 millió nézőt varázsolt el, a sorozat sztárjai most a Varázslók a Waverly Helyből – A film című egész estét produkcióban lesznek láthatók. A magyar televíziós premierre az egész hónapos „Varázslatos október“ program keretein belül kerül sor, melyben láthatóak a Varázslók a Waverly Helyből tévésorozat vadonatúj epizódjai, köztük a négy részből álló A varázslók és vámpírok története, melyeket a csatorna október 26-án hétfőn 20.30-as kezdettel 29-éig naponta tűz műsorára.

 
 
[ 3105 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x