Pauline Willis: A színterápia teljes kézikönyve
Címlap / Kultúra / Pauline Willis: A színterápia teljes kézikönyve

>

Pauline Willis: A színterápia teljes kézikönyve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hétköznapjaink során számos alkalommal használjuk fel tudattalanul is a színeket: kifejezzük hangulatunkat az öltözködésünkkel...Mindenki tud valamit a színek jelentéséről. Ám e közhelyes jelentések mellett minden szín mélységi erőt rejt, s e könyvből megismerhetünk mindent, amit a színekről tudni kell. A hangsúly itt természetesen a gyógyításon van. 

Színek nélkül el sem tudnánk képzelni az életünket: körülvesznek, vigasztalnak vagy elszomorítanak minket, még alvás közben sem hagynak magunkra, mindenki emlékszik egy-egy színes és talán épp ezért feledhetetlen álmára. Hétköznapjaink során számos alkalommal használjuk fel tudattalanul is a színeket: kifejezzük hangulatunkat az öltözködésünkkel, lakásunkat meghatározott árnyalatú tárgyakkal rendezzük be. Mindenki tud valamit a színek jelentéséről.

Ám e közhelyes jelentések mellett minden szín mélységi erőt rejt, s e könyvből megismerhetünk mindent, amit a színekről tudni kell. A hangsúly itt természetesen a gyógyításon van: szó esik az egyes színek részletes jelentéséről, az auráról, a csakrákról, az éter-, az asztrál-, és a mentáltestekről, a pránagyógyításról, a távgyógyításról s e különleges gyógyászat eszközeiről. A kötet gyakorlati kézikönyvként szolgál mindenkinek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x