Kövi Szabolcs lemezbemutató koncert
Címlap / Kultúra / Kövi Szabolcs lemezbemutató koncert

>

Kövi Szabolcs lemezbemutató koncert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kövi Szabolcs, a spirituális zene hazai mestere új albummal jelentkezik, melynek bemutatójára Székesfehérváron kerül sor november 12-én, pénteken 18 órakor. A koncert alatt - ahogyan azt Szabolcstól megszokhattuk - szebbnél-szebb vetített képek segítenek a zene teljes átélésében. A Harmonettel most megnyerheted Szabolcs új cd-jét és néhány régebbit is! 

Kövi Szabolcs spirituális zenei alkotásaival évek óta és töretlenül van jelen a köztudatban. Melódiái mindig felemelnek, és kizökkentenek a hétköznapokból, szárnyalni hívják a lelket oda, ahol valóban otthon érzi magát: ahol a nyugalom, és a lélek csendje honol.

Kövi Szabolcs„Az Ünnep című lemez készítésekor sem tudtam elszabadulni a "varázslók erdejétől", ahol a világ különböző pontjairól összesereglett jóakaratú személyek végeztek szertartást a Föld és lakóinak jobb sorsáért – meséli Szabolcs. - A varázslat után egy búcsú együttlétben ünneplik meg azt, hogy útjára bocsátottak valami jót és szépet. Ez olyan, mint amikor egy pozitív gondolatsor végén úgy gondolunk a célunkra, mint ami már megvalósult. Természetesen ez csak egy kis mese, ami elsősorban nekem fontos, mert abban az évben, amíg egy lemezen dolgozom, én képzeletben ebben az erdőben vagyok, a varázslók és tündérek között járok... Ha azonban elvonatkoztatunk a történettől, biztos vagyok benne, hogy sok olyan ember van azok között, akik ezeket a sorokat olvassák, akik szintén hisznek a jó gondolatok világot megváltoztató erejében...”

A Harmonet játékában 5 db Kövi Szabolcs-cd-t sorsolunk ki - figyeld a Facebook-oldalunkat!
A játékban való részvételhez kattints ide >>>

Az Ünnep című album pozitív, vidám, mégis nagyon nyugtató, simogató hangulatú, az élet igenléséről, a pozitív gondolatok megerősítéséről szól. Kövi Szabolcs ezúttal olyan lemezt készített, ami hangzásában jelentősen elüt az eddigiektől, elsősorban a vonószenekari háttér miatt, de újszerű még az akusztikus gitár és a gyönyörűen hegedülő Revóczky Ottília játéka. Az eddigi fúvós hangszerek mellett a művész először játszik ír dudán is, az utolsó számban.
Az új album egyben a Szertartás sorozat plusz epizódja. (Az említett sorozat elemei: Szertartás - 2006, Tündér idézés - 2008, A Varázslat- 2009.)

Kövi Szabolcs új albumának bemutató koncertjére - vetítéssel és dedikálással november 12-én 18 órakor kerül sor Székesfehérváron.

Helyszín: Technika Háza, Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.
Jegyek elővételben (1800 Ft) az ÁKOS Jegyirodában kaphatóak, és a helyszínen (2000 Ft).
További részletek itt >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3512 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x