Anyuval táncolok - Játék, rajz és mozgás kicsiknek
Címlap / Kultúra / Anyuval táncolok - Játék, rajz és mozgás kicsiknek

>

Anyuval táncolok - Játék, rajz és mozgás kicsiknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

A Balansz Tánciskola "Anyuval táncolok" című vándor gyermekrajz kiállítása új állomásra érkezik. A második helyszín az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, ahol 2011. február 5-én, szombaton 11 órakor nyitja meg kapuit a kiállítás. 

 

A helyszínen egy válogatást láthatnak a beérkezett rajzok közül, a kiállítás anyaga ugyanis helyszínről helyszínre változik, természetesen a három nyertes Felszner Petra, Worst Noémi és Tehenes Márk képei mindegyik helyszínen megtekinthető. Így minden kis piktor képe elérhető lesz a nagy közönség számára.

Ivicza Hermina

A megnyitón ismét sok-sok ajándékkal, játékkal várjuk a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Valamint egy meglepetés táncbemutatóval szeretnénk kedveskedni vendégeinknek, hogy jobban megismerkedhessenek a Balansz Tánciskolával.

A rajzpályázat célja is az volt, hogy a mozgás fontosságára hívjuk fel a figyelmet, mely együtt is végezhető tánciskolánkban, így a szülő és a gyermek közösen és tartalmasan tölti az idejét, és még az egészségével is törődik, hiszen a tánc igen komoly mozgásforma.


Papp Zoé

A BALANSZ FILOZÓFIÁJÁRÓL:

A mai gyerekek 10-15%-a szenved valamilyen tanulási zavarban, amelyet általában a fejlesztőpedagógusok korrepetálással, a szülők pedig rengeteg gyakorlással próbálnak javítani. Természetesen ennek is van eredménye, kinél több, kinél kevesebb. A délutáni gyakorlások viszont elveszik az időt a mozgástól, a játéktól, amely elengedhetetlen a fejlődő szervezett számára. Köztudott, hogy a mozgás „boldogsághormonokat” szabadít fel, amelytől a gyerekek a mindennapi életben vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak, a tanórákon pedig jobban kezelhetőek lesznek.


Szabó Helga

A Balansz Tánciskola megoldást kínál
a fenti két problémára: játékos formában fejleszti a gyermekek koncentrációs képességég, mozgáskoordinációját, miközben az édesanyjuk tőlük karnyújtásnyira ugyanabban az időben egy felnőtt táncórán vesz részt, ahol kifejezetten gerinc- és egyéb fizikai problémákat oldjuk rengeteg érzelemmel, mozgással, lazítással, egyszóval mindazzal, amit csak a tánc kínálhat.

További infó: www.balansz.net


 
 
[ 3590 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x