Bodrogi Gyula és Voith Ági: A Jamaicai és a Trombitás
Címlap / Kultúra / Bodrogi Gyula és Voith Ági: A Jamaicai és a Trombitás

>

Bodrogi Gyula és Voith Ági: A Jamaicai és a Trombitás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Voith Ági és Bodrogi Gyula már nem élnek együtt, de most mégis randit adnak egymásnak, nem máshol, mint a színpadon. A két művész ugyanis az elmúlt húsz évben nem szerepelt együtt közösen egy színpadon. Most mégis felbátorodtak, és úgy döntöttek, hogy leghíresebb közös daluk, a Jamaicai trombitás mellett előadják számtalan egyéni és közös szerzeményüket is. 

Lesznek ismert és népszerű jelenetek a Hattyúdaltól a Kaktusz virágáig, a mesejátékoktól a kabarétréfákig és persze slágerek sokasága a Jamaikai trombitástól a Gyurgyevóig. A dalokat a népszerű pár élőben adja elő, zenekari kísérettel.


Eközben persze bepillantást engednek a nézőknek abba, hogyan folyik egy próbafolyamat két olyan ember között, akik úgy ismerik egymást, hogy elég egy apró mozdulat, egy tekintet, és azonnal tudják, mire gondol a másik. Ez persze azt jelenti, hogy a veszekedések, a viták sem maradhatnak el, amelyeket ugyanúgy átsző a humor is, és persze egymás után kerülnek elő a történetek, a szomorú és vidám sztorik a közös múltjukból. Bár az előadásnak megvan a forgatókönyve, a két színész nem tagadja, sokat improvizálnak majd, ami nem lesz nehéz, hiszen olyan lesz ez számukra, mintha egykori nappalijukban lennének.

Belvárosi Színház  2011. május 27-28-30.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x