Együnk, igyunk, mulassunk - gastrock a Barabontóval
Címlap / Kultúra / Együnk, igyunk, mulassunk - gastrock a Barabontóval

>

Együnk, igyunk, mulassunk - gastrock a Barabontóval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szeptember 11-én a budapesti Old’s Man Music Pub közönsége is megtudhatja, hogy mi az a ’gastrock’, és hogyan mulat a Barabonto zenekar. Az együttes a magyar népzenei, rock, ska, punk és balkán műfajokat egybegyúrva alkotta meg sajátságos, ’gastrock’ elnevezésű stílusát, azzal az egyszerű ámbátor nemes céllal, hogy szórakozva szórakoztassanak. Innen a műfaj megjelölésére használt szóösszetétel is: gasztronómia + rock, azaz együnk, igyunk, mulassunk a jelszó! 

Az idei nyári fesztiválszezon beigazolta, hogy a féktelen jókedv csak még féktelenebb jókedvet szül a közönség soraiban, és hogy játékosságra és vidámságra nagyon is szükségünk van manapság. Meg persze a jó zenére mindehhez!


A zenekar debütáló imidzs-klipje 2011 nyarán készült el a ’Kisváros’ című saját dalukhoz. A javarészt saját számokkal koncertező együttestől azért hallhatunk olyan klasszikusokat is, mint a ’Bubamara’, a ‘Gedeon bácsi’ vagy a ’Villa Negra’. Garantált kikapcsolódás vár Téget szeptember 11-én, vasárnap mielőtt megkezded a heti robotot az Old’s Man Music Pub-ban a Barabonto koncertjén!



Bővebb információ: www.barabonto.hu

Old’s Man Music Pub
BARABONTO KONCERT
2011. szeptember 11., vasárnap
Budapest, 7. ker. Akácfa u. 13.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3452 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x