HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Címlap / Kultúra / Holdviola Vándorfecske lemezbemutató koncert CD és DVD

Holdviola Vándorfecske lemezbemutató koncert CD és DVD

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21

A 2006-ban alakult Holdviola együttes fényes üstökösként robbant be a zenei életbe. A csapat 2011-ben "Az év felfedezettje" FONOGRAM-díj nyertese lett; "Madárka" című debütáló albumából pedig rögtön platinalemezt tudott elérni. Ezt a sikerszériát a második, "Vándorfecske" című lemezükkel se törték meg, a közönség érdeklődése ismét platinalemezzel jutalmazta meg őket. 

 

Rendezvénynaptár
Zenéjükben modern zenei formában, kicsit továbbgondolva elevenednek meg a gyönyörű magyar népdalok. Stílusukat tekintve elektro – folk, de dalaikban fellehetőek rock, pop vagy alternatív zenei elemek is. Letisztult hangzásukat az teszi érdekessé, hogy bár nélkülöznek mindenféle autentikus zenei megoldást, a népdalok mégis megőrzik természetes hangulatukat. A Holdviola bájos énekesnője Barta Zsófi tökéletes közvetítője ennek a világnak, aki Farkas Péterrel (dob, billetyű, hangszerek, vokál ) és Gál Lajossal (gitárok) kiegészülve alkotja a Holdviolát.


Az első két album sikerét követően, az EMI gondozásában megjelenik a tavaly év végén a Millenáris Teátrumban adott Holdviola koncert ‘Vándorfecske lemezbemutató koncert’ címen CD-n és DVD-n.

A nagy érdeklődésre való tekintettel emellet az első két Holdviola album, a ’Madárka’ és a ’Vándorfecske’ is újrakiadásra kerül a nemzetközi lemezkiadónál. 

 
 
[ 2795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x