Belső Nóra - Utak egymáshoz
Címlap / Kultúra / Belső Nóra - Utak egymáshoz

>

Belső Nóra - Utak egymáshoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Vajon mennyire meghatározóak nemi szerepeink a mindennapi érintkezések során? Mik a kiegyensúlyozott és örömteli párkapcsolatok kialakulásának alapkövei? Mitől tud hatékonyan működni a kommunikáció két ember között? Ezekről a témákról kérdezi az ismert pszichiátert első könyve, az UTAK EGYMÁSHOZ bemutatóján V. Kulcsár Ildikó december 2-án 18 órakor a Mammut Libri könyvesboltban. 

Napjainkban az emberi kapcsolatok – amelyek talán a legfontosabb erőforrást jelentik az életünkben – mind gyakrabban mondanak csődöt… A válások száma folyamatosan nő, és a hosszú távú párkapcsolatok működtetésébe is sokan buknak bele. Belső Nóra szakmai és emberi meggyőződése, hogy a lelki problémákhoz és pszichés zavarokhoz fűződő negatív társadalmi atitűd elsősorban az ismeretek hiányából fakad. Utak egymáshoz című,  a napokban megjelent könyvének fő célja, hogy segítsen eligazodni a párkapcsolati érintkezés útvesztőiben. A könyv azoknak szól, akik képesek és hajlandóak elgondolkodni  életük mindennapjain, akik nyitottak arra, hogy tudatosabban cselekedjenek és arra törekednek, hogy ügyesebben és hatékonyabban fejezzék ki az érzéseiket.

Belső Nóra könyve alaposan, ugyanakkor kellő érzékenységgel járja körül a témát, és rámutat: a legtöbb embernek az érzelmi kapcsolatok kezelése jelenti a fő problémát. Férfiak és nők élnek egymás mellett, gyermekeik vannak, dolgoznak, pénzt keresnek – de nem képesek egymásra odafigyelni, nem érzik és nem értik egymást. A rossz kérdések rossz válaszokat szülnek, és ezt gyakran már ők maguk sem veszik észre.

A szerző kérdésfelvetései, gondolatai, pszichiátriai praxisából hozott történetei, illetve a hétköznapi társas helyzeteket elemző sorai új megvilágításba helyezik a problémákat, és mindenkinek segítenek eligazodni a párkapcsolati érintkezés útvesztőiben. Az Utak egymáshoz megerősíti az olvasót abban, hogy van értelme dolgozni emberi kapcsolatainkon s a „befektetett munka” bizony megtérül!

Dr. Belső Nóra pszichiáter szakorvos. Érdeklődése középpontjában a hangulati zavarok, a depresszió és a bipoláris betegség, továbbá a pszichoszomatikus betegségek (határterületi kérdések) és a párkapcsolatok működésének jellegzetességei állnak. Klinikai és tudományos munkáját az azóta már bezárt OPNI-ban végezte. Több hazai és nemzetközi klinikai és farmakológiai vizsgálatban is részt vett, két évig az OPNI Kutatás Etikai Bizottságában is közreműködött.

December 2-án 18 órakor a Mammut Libri könyvesboltban az Utak egymáshoz könyvbemutató keretein belül V. Kulcsár Ildikó kérdezi az ismert pszichiáternőt.

A könyv megjelent a Jaffa kiadó gondozásában.
www.jaffa.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x