Az élet ajándék - élni tudni kell
Címlap / Kultúra / Az élet ajándék - élni tudni kell

>

Az élet ajándék - élni tudni kell

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Bár az Ammával való személyes találkozásra várni kell, Ammá tanítványa, Br. Subhámrita Csaitanja korábbi előadásaihoz hasonlóan idén május 29-én közvetíti Ammá szellemiségét és tanításait. A program során előadást tart az időtlen spiritualitás elvek mindennapi alkalmazásáról "Az élet ajándék - Élni tudni kell" címmel, emellett rövid meditációt is vezet és indiai spirituális témájú dalokat énekel majd. 

Előadás | Vezetett meditáció | Koncert

2012. május 29., kedd, 18:00–21:00

Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér
1067 Budapest,
Eötvös utca 10.

Az esemény szórólapja letölthető innen (pdf formátum).

A PROGRAM INGYENES, MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
Bár az Ammával való személyes találkozásra várni kell, Ammá tanítványa, Br. Subhámrita Csaitanja korábbi előadásaihoz hasonlóan idén május 29-én közvetíti Ammá szellemiségét és tanításait. A program során előadást tart az időtlen spiritualitás elvek mindennapi alkalmazásáról „Az élet ajándék – Élni tudni kell” címmel, emellett rövid meditációt is vezet és indiai spirituális témájú dalokat énekel majd.


Br. Subhámrita 1989-től él Ammá ásramjában szerzetesként. Rendszeresen tart előadásokat és szemináriumokat Európában, Ausztráliában, Afrikában, Indiában és a Közel-Keleten. Br. Subhámrita gyakorlatiasan, közérthetően és hitelesen osztja meg az érdeklődőkkel tudását a keleti spirituális tradíciókról.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x