20 év feltöltendő - 20 évig ingyen Sziget
hirdetés
Címlap / Kultúra / 20 év feltöltendő - 20 évig ingyen Sziget

>

20 év feltöltendő - 20 évig ingyen Sziget

Forrás: Sziget.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A Szigeten a helyük azoknak a győzteseknek, akik a jubileumi huszadiktól kezdve akár további húsz évig ingyen bulizhatnak a fesztiválon. Mindenki legnagyobb álma, hogy ingyen járhasson fesztiválozni évről- évre… Ebben az évben, az álomból valóság válik, egy csapat belevaló fesztiválarc számára. 


Rendezvénynaptár
A jubileumi, azaz idén 20. Sziget olyan vetélkedőt indít csapatok számára, mellyel heti bérletet, hovatovább akár húsz éven át tartó belépést nyerhetnek Európa legrangosabb fesztiváljára. Nevezési határidő- teljesített előfeladatokkal -  június 14, részletek a www.mienkasziget.hu/posztok/20._sziget_vetelkedo.9540.html oldalon.

Bárki, aki 18. életévét betöltötte és kedvet kap a versenyzéshez, koncertmániás és elég bevállalós, vetélkedhet a csúcsszuper ajándékokért, csak fogja négy - öt cimbijét és egy kis kabalát, majd csapatot alkotva nevezzenek a játékra. Innentől már csak rajtuk áll, mi mindenre képesek a végső győzelemért.


Az előfeladatokat teljesítő első 60 csapat továbbjut a 20 órás online vetélkedőbe, ahol már a Sziget bérletekért folyik a küzdelem. Az első 3 csapat minden tagja méltó jutalmával, egy-egy ottalvós hetijeggyel a zsebében készülhet a végső megmérettetésre, amire a fesztiválon kerül sor. Ott, az utolsó forduló alkalmával újabb 20 órán keresztül küzdhetnek a fődíjért, az „örök” hetijegy birtokosa címért.

Megéri nevezni, hiszen a csapatok létszámától függően több mint húszan ingyen juthatnak be az idei Szigetre, a legjobb csapat tagjai pedig ingyen járhatnak a Szigetre még 20 évig.


Részletes program a www.mienkasziget.hu -n található. 
 
[ 2012 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x