Lemezbemutatóra készül Bori
Címlap / Kultúra / Lemezbemutatóra készül Bori

>

Lemezbemutatóra készül Bori

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bár korlátozott példányszámban, de bakeliten is lehet majd kapni Péterfy Bori & Love Band legújabb hanganyagát, a Fehér éjszakákat. A tizenegy vadiúj dal november 30-án látta meg cd-n a napvilágot, és december 15-én élőben is hallhatjuk a Barba Negra Music Clubban. 

Hosszas kihagyás után egy lemeznyi új dallal jelentkezik a Péterfy Bori & Love Band. Az új hanganyag egyelőre cd-n jelenik meg, de hamarosan – korlátozott példányszámban – exkluzív kiadású bakeliten is be lehet majd szerezni. Az LP-t – a borítót is tervező – Stark Attila 16 oldalas képregénye és egy bónusz cd egészíti majd ki. A bakelit megjelenésének időpontjáról a zenekar facebook oldalán kapunk majd információkat, a cd pedig már most előrendelhető a http://peterfybori.hu/elorendeles címen. Mi több: a lemez megjelenik digitális (mp3 és flac) verzióban is, a zenekar hivatalos oldaláról két változatban is kapható lesz Bori új hanganyaga.
Bori és csapata azonban élőben mutatja meg igazi arcát. Ezt megtapasztalhatjuk december 15-én a Barba Negra Music Clubban.



Lemezbemutató:

Jegyárak: Elővételben: 1.800 Ft Helyszínen: 2.300 Ft
Helyszín: Barba Negra Music Club,1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.
További információ: www.peterfybori.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x