Magyar mintás irodaszercsalád - minőség a köbön
Címlap / Kultúra / Magyar mintás irodaszercsalád - minőség a köbön

>

Magyar mintás irodaszercsalád - minőség a köbön

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A hihetetlen méreteket öltött magyar motívum-kavalkádban üdítő színfolt az elegánsan díszített irodaszercsalád - praktikus ajándék lehet nemcsak a kollégáknak, de családtagoknak és barátoknak is. 

A karácsony közeledtével szinte mindnyájunknak melegség önti el a szívét. Eszünkbe jutnak a meghitt esték, a séták az ünnepi színekben pompázó városban vagy épp kedvenc kávézónk, ahol a legfinomabb forró csokoládét lehet kapni. Tagadhatatlan azonban, hogy a téli időszaknak van egy másik oldala is: a hideg reggelek, az esőben elázó nadrágszárak, a rövid nappalok és a bágyadt melankólia ugyanúgy meghatározzák ezeket a hónapokat. Ezeken a szomorúbb napokon van igazán szükségünk olyan apróságokra, amelyek nem csak praktikus segítségeink, de vidám hangulatukkal mosolyt csalnak az arcunkra.

Ilyen termékcsalád az Office Depot füzet- és noteszkollekciója, amely különlegesen szép magyar motívumokkal készült és üdítő színfolt a manapság túburjánzót kalocsai mintás kavalkádban.

Az Office Depot neve régóta egyet jelent a minőségi irodaszerekkel, most azonban egy másik arcát is megmutatja nekünk. A pompás színeivel és letisztult egyszerűségével hódító 9 darabból álló, magyar motívumokkal díszített új termékcsaládja a népmesék világát idéző virágmotívumokkal és madarakkal fészkeli be magát a szívünkbe. Annál is inkább, mert nem csak a motívum, hanem az ötlet és a kivitelezés is magyar!


A magyar motívumos család tagjai a nap minden szakaszában segítségünkre lehetnek. Bevásárlólistánkat egy pillanat alatt írhatjuk fel a díszes kockatömb papírjaira, de egyúttal napi teendőinket is feljegyezhetjük magyar motívumokkal ékesített noteszünkbe. Az irodába  érve irataink pedig már rendezetten várhatnak minket a különleges iratpapucsainkban.


Ezek a vidám kellékek ideális ajándékok lehetnek szeretteink számára is, hiszen egy ilyen egyedülálló mintázatú spirálfüzet és a hozzá illő füzetbox szép és egyben hasznos meglepetés lehet, ráadásul a masszívabb termékek kedvelői is könnyedén válogathatnak a kétféle méretben (A/4, A/5) elérhető beírókönyvek közül.


A termékcsalád kizárólag az Office Depot-nál kapható: megvásárolható az Office Depot áruházakban, az Office Depot webáruházban, illetve közvetlen értékesítési csatornán (cégellátó értékesítésen) keresztül is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5581 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x