Érjünk együtt az égig!
Címlap / Kultúra / Érjünk együtt az égig!

>

Érjünk együtt az égig!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Te látod még az elmondhatatlan csodát, ami átszövi a mindennapjaidat? Ami folyamatosan zajlik a világban? Nem? Akkor ez a könyv Neked szól! 

Az ember alapvető természete a keresés, de vajon mikor jut el oda, hogy a legfontosabb megfigyeléseket önmaga irányába végezze el? Önismeret nélkül ugyanis nem juthatunk el sokáig az élet erdejében. Kiváltképp nem abban az erdőben, ahol a fák az égig érnek, hiszen ahhoz, hogy egy erdő az égig érjen, ahhoz bizony az kell, hogy az ember megfejtse a kapcsolatot közte és a Teremtés között.

2009-ben megjelent egy önismereti tükörregény, Az égig érő erdő, melynek első kötete éppen arra kereste a választ, hogy mi az oka annak, hogy az ember az istenhit után az önmagába vetett hitet veszíti el a leghamarabb. Megismerhettük félelem-sárkányainkat, s azt, hogy miként is győzhetjük le őket. Azonban megmaradt a kérdés, hogy honnan is jönnek ezek a sárkányok, amik mindent elkövetnek, hogy teljesen uralmat gyakorolhassanak az ember felett, sok esetben képtelenné téve minket a cselekvésre, változtatásra.


Most megjelent a kötet folytatása, az Ezüst tollpihe, melyben éppen erre keressük a választ a történet szereplőivel együtt, miközben gyermeki őszinteséggel és kíváncsisággal figyelhetjük a körülöttük zajló csodákat. Mert csodák pediglen vannak! Csupán a felnőtté válás során félelmeink olyan szűrőket raktak elménkre, érzékszerveinkre, hogy mindent, ami a valósághoz tartozik – beleértve önmagunk helyének ismeretét a világban –, már csak homályosan érzékelhetünk.

Az égig érő erdő olvasása közben azonban újra képesek lehetünk arra, hogy gyermeki szemmel lássuk azt az elmondhatatlan csodát, ami a mindennapokban bennünk és körülöttük zajlik, s közben a világot előítéletek helyett úgy láthassuk, ahogyan az ténylegesen létezik. S mialatt belső növekedésünk mentén megtaláljuk saját égig érő fánkat, addigra észrevétlenül olyan példát hagyhatunk hátra, hogy az a magányosnak tűnő fa egyszeriben egy olyan erdőben mered az égig, ahol minden fa társként kapcsolódva hozzánk szintén az eget simogatja ágaival. Együtt ünnepelve azt a csodát, ami mi magunk vagyunk, az életet.

Ha többet is szeretnél tudni a könyvről, akkor keresd a mindennapinlp.hu-t, ahol az egyik szereplő, Jupó személyes naplóját is nyomon követheted, vagy az egigeroerdo.hu-t.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x