Nem mindennapi könyvcsere a Belvárosban
Címlap / Kultúra / Nem mindennapi könyvcsere a Belvárosban

>

Nem mindennapi könyvcsere a Belvárosban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Csere és szabad elvitel - minden könyvrajongó álma, ami most valóra válik a Werk Akadémia, a Közhely és hazai könyvkiadók jóvoltából 2013. május 4-én. Gyere el és cseréld régi könyvélményeidet újabbakra! 

 

2013. május 4-én szombaton 14 órától a Werk Akadémia és a Közhely nem mindennapi könyvcserét rendez ismert írók és költők közreműködésével a V. Kecskeméti u. 3-ban.

Az eseményre a regények, a filmes, a gasztronómiai és a pszichológiai kötetek olvasóit várják leginkább, akik régi könyvélményeiket cserélhetik újakra. A hazai legismertebb könyvkiadók sikeres könyveiket ajánlották fel cserére vagy éppen szabad elvitelre, mert ezen a napon lopni is megengedett lesz a könyvet. 


Az egyedülálló eseményre számos író is eljön, hogy találkozzon közönségével, többek között Baráth Katalin, Dunajcsik Mátyás, Fábián Janka, Fejős Éva, Gerlóczy Márton, Karafiáth Orsolya, Karinthy Márton, Kánya Kata, Kiss Ádám, Mojzer Zsuzsa, Segal Viktor, Soma, Szvoren Edina, Vass Virág lesznek jelen, hogy dedikálják műveiket. A szerzőket Szilágyi Szilvia Sisso mutatja be. Felolvasások mellett Baksa-Soós Attila (Rocklitera) zenés, irodalmi performansza és népszerű slam-poetry művészek zárják a napot.

Számtalan szolgáltatás is várja a könyvcserélőket. Lelki egyensúlyukról személyes pszichológiai tanácsadás keretében Bobák Szilvia és Tóth Szilvia integrál -, valamint Bali Edina Zsanna transzperszonális tanácsadók gondoskodnak. De nemcsak a léleknek, a testnek is jutnak élmények a különféle gasztronómiai kóstolások során, például az unikálisan magyar  Tokaji Borecet jóvoltából.


A programokról részletesen itt olvashat >>

Kép: Paul - FreeDigitalPhotos.net
 
 
[ 1589 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x