Két kisfröccs a Momentánnal?
Címlap / Kultúra / Két kisfröccs a Momentánnal?

>

Két kisfröccs a Momentánnal?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék. Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt. 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszanak a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatják az alternatív viselkedési formákat, végigjárják egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy
felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Céluk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzenek rá problémáinkra.

 

Ismerősek ezek a mondatok? "Hidd el fiam, én jót akarok." "Kislányom, én jobban ismerlek, mint te magadat." "De kiokosítottak az egyetemen. Azt hiszed, mindent jobban tudsz már?"

Ha találkoztál már ezekkel vagy ehhez hasonlóval és érdekel egy kis interaktív lélekbúvárkodás, akkor a Momentán Társulat május 25-i előadását neked találták ki.



Az est témája: Apa, ez az ÉÉÉÉN életem!

Túlgondoskodó szülők, manipulált felnőtt gyerekek, leválás, elengedés. Mi van, ha a szülő tovább álmodik? Mi van, ha csak saját meghosszabbításának látja a gyerekét? Szabadulás a kimondott és kimondatlan szülői elvárások hálójából, F. Várkonyi Zsuzsa pszichológussal és a Momentánnal.


Az évad utolsó Fröccse pedig június 8-án a "Segítség, esküvőm lesz!", ahol a sokak fejében megforduló, ilyen és ehhez hasonló kérdések inspirálják majd a játékot: Biztos, hogy őhozzá kell mennem? Nem vesztem el a szabadságomat? Miért kell nekem egyáltalán megnősülnöm? Hozzászólnál a vendéglistához? Megőrülök a családodtól! Tényleg muszáj mindent egyedül nekem csinálnom? Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen! Hogy lehet ezt jól csinálni!?!?

Esküvő előtti félelmek és sérelmek, túlélési technikák a Momentán tálalásban, sok nevetéssel.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x