VivArt: civil örömök ételtől divatig
Címlap / Kultúra / VivArt: civil örömök ételtől divatig

>

VivArt: civil örömök ételtől divatig

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-27

A VivArt Fesztivál idén először kerül megrendezésre Budapesten, a hatodik és a hetedik kerület összefogásával Barcelonai mintára. 

 

A mozgalom teljes mértékben civilek és önkéntesek által életre hívott esemény, melynek célja az említett kerületek kreatív újjáélesztése, a humanizmus fellendítése, az egyensúly megteremtése az értékőrzés és a revitalizáció között. Barcelona mintegy példát statuálva áll Budapest előtt, így az eseményen, számon spanyol művész, a kultúra területén kiemelkedő urbanista szakember is részt vesz majd.


A fesztivál rendkívül változatos programot kínál résztvevői számára. Egyik legfőbb vizuális kínálata, a Van Gogh kiállítás lesz, amely a VAM DESIGN CENTERBEN várja az érdeklődőket május 31-től. A kiállítás különlegessége abban áll, hogy a híres festő műveit 3D-ben, eredeti mivoltjukban szemlélhetik meg a digitális rekonstrukcióval felújított képeket, úgy, ahogy maga a művész is megálmodta.
Ha művészet, akkor divat! Május 25-én Pop Up Store nyílt a LAONI Showroomban, ahol olyan neves magyar divattervező tavaszi kollekciójával találkozhatunk, mint Bálint Sára, Zagabo, Juhos Janka, Tamara Barnoff, és még sokan mások. Kötetlen nézelődés, barátias hangulatban!


A fashion szekció az Életillat üzlete több, mint húsz kiváló magyar divattervező termékeit egy divatbemutató keretein belül fogja bemutatni az Iskolában június 1-én. Köztük lesz az Artista, Imogen, Ille-Olla,Nativus,Blue Paprika,Sylvan. Ooh my deer, Polonszky, Souffle,INNOÉ és BEANGO is. Csupa urbanista, sportos, elegáns, divatos. Mindenképp érdemes lesz ellátogatni rá a divatot kedvelőknek!


Lakatos Márk Budapest szívébe varázsolja nekünk az avant-garde művészeti galériák hangulatát, és a katalán ételek bámulatos ízeit a Szerecsendió Gasztro tér segítségével. A Katalán Goumet-Art Show keretében a vendégek megismerhetik Dalí kedvenc fokhagymalevesét és Gaudí szarvasgombás chips költeményét is.  Ínyencek ki ne hagyják!
Zenei programokban is bővelkedni fog a VivArt. Koncertezik majd az Elektrik Gipsy Band, Odett, az USA-ból a The Durgas, a holland DJ RAMSES HOPPA és a francia DJ Lapidem is.

 
 
[ 2099 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x