HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-10
Címlap / Kultúra / Tudatosság a Völgyben

Tudatosság a Völgyben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-10

Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik el idén július 31.- augusztus 4. között Taliándörögdön, a Művészetek Völgye fesztivál eseményeivel egyidőben. A rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttműködésének serkentése. A rendezvényt az Egység Média valamint a Mogyorók Háza Kulturális Egyesület szervezi a Művészetek Völgye Kapcsolódó Falu együttműködésben. 

 

A Tudatosság Völgye rendezvény három taliándörögdi helyszínen zajlik, a test-lélek-szellem hármasságnak megfelelően. Négy napon át tucatnyi előadás foglalkozik a tudatos látásmóddal, többek között olyan előadók közreműködésével, mint Puszta Csaba a 4D SzabadEgyetem alapítója, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Matek Kamill őstörténet kutató, Varga Csaba szociológus. A rendezvény jóga, chi-kung, lélektánc és egyéb mozgásművészeti programokat is kínál a LEMangURIA szervezésében. Esténként az Egység Média Színpadon olyan neves zenekarok lépnek föl, mint a csak itt összeálló UP!, az Ocho Macho, Deniz, a Mocsok 1 Kölykök, valamint az itt bemutatkozó Laár András és a Tündértantra.


A Tudatosság Völgye napközbeni előadásai és a mozgásművészeti programok ingyenesen látogathatóak. Az esti zenei koncertek a Művészetek Völgye 1.400 forintos napijegyével látogathatóak, amiket a szervezők a helyszínen is árusítanak. A rendezvénysorozatra érvényesek a Művészetek Völgye egésznapos és hétvégi belépői is!

Egység Média Színpad (Klastrom Kocsma udvar)
 
Fókuszban a test, a zene, a tánc, az öröm, a szórakozás. Az Egység Média zenei színpadán, a Klastrom Kocsma udvarában fellép az Amatild, Bacground, A Beckek és Sárközy Papa (30Y), Cintula (nosztalgiadiszkó), Deniz, Hangold Újra! (Bársony Bálint és Gergely Éva), Henna, Jamese, Laár András és a Tündértantra, Mantra Porno, Mocsok 1 Kölykök, Ocho Macho, Revo.Project, Savages y Suefo, Spigiboy, titzkrisztián, és ismét színpadra áll az UP! zenekar.4D Zóna színpad (Kocsor udvar)
 
Szellemi kirándulások a 4D Zónába - A szellem építésének helyszíne a 4D Zóna Színpad. Itt négy napon át vezetett szellemi kirándulásokon vehetnek részt a látogatók, életünk rejtett, ám kézzelfogható dimenzióiba. Onnan új látásmóddal térnek vissza meg(nem)szokott valóságunkba, mely révén elkerülhetetlenül jobbá válnak kapcsolataik, és teret nyitnak magukban a Teljes Felelősségűek Társas-ságának. Szellemi túravezetők: Puszta Csaba, a 4D SzabadEgyetem alapítója, és vendégei: Ábrahám Krisztián a spirituális ökológia oktatója, Barnai Roberto a Biologika Szabadegyetem alapítója, Buchwarth Péter harmonikus élettér építész, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Dienes-Nagy Erika TM oktató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Magassy Kati a 4D NemSuli fejlesztője, Matek Kamill őstörténet kutató, Varga Csaba szociológus.

Játszóház gyerekeknek – 4D NemSuli módra (Kocsor udvaron, 4D Zóna Színpad mellett) A gyerekek aktív, szórakoztató időtöltésének helyszíne a 4D Zóna programok alatt, Magassy Kati gyerek-kibontakoztató vezetésével.

A Kocsor udvar a 4D Zóna Színpad programja után, a Stand Up brigád humoristáival és a Muzsikus Rádió meghívottjainak koncertjeivel várja vendégeit. A stand up comedy esteken fellép a Class Fm zenés humoristája Polgár Peti, Erdei Sándor alias Rokker Zsolti, Beleznay Endre, valamint a Rádiókabaré humoristái: Fülöp Viktor, Kövesdi Miklós Gábor, Markó Dániel, Szép Bence és Ürmös Zsolt.

LEMangURIA Színpad (Napfény Camping)
 
Lélek-Tánc-Hang Tér - Ezen a helyszínen a lélek kerül a figyelem középpontjába. Kipróbálható a LEMangURIA mozgás, test és lélektudatos módszer, melynek célja a test-lélek-szellem egységének megteremtése a másokkal és a természettel való harmóniába kerüléshez.

A helyszínen lesznek még jóga és chi-kung órák, yi-cüan és egyéb bemutatók, közös meditációk, masszázsok, beszélgetések neves előadókkal a lélek nyelvéről, zenei kirándulások, együtt áramlás a hangok hullámain. Mindeközben délelőttönként különböző gyermek és családi programokon lehet részt venni, mint kézműveskedés, történelmi foglalkozások, indián programok.

Kapcsolódó események Taliándörögdön az Óvodakert programjai valamint a Kocsor udvar esti programjai. További információk a muveszetekvolgye.hu, az egyseg.org, a szeretemdorogdot.hu, a 4dzona.hu, valamint a ovodakert.blog.hu/ oldalakon találhatók. 
 
[2196]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x