Van ötleted? Momentán ...
Címlap / Kultúra / Van ötleted? Momentán ...

>

Van ötleted? Momentán ...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Momentán...színházba mentünk. A Momentán Társulat improvizációs színháza minden percben új és új meglepetésekkel szolgál. Kicsit néha olyan, mint egy színdarab és egy családállítás csendes tánca a színpadon.  

 

A Momentán egy 9 fiatalból álló kreatív csapat, az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. Hogy az mi? Minden este úgy megyünk fel a színpadra, hogy fogalmunk sincs, mit teszünk a következő pillanatban. Aztán valamit teszünk. És ez sokszor vicces. 2010-ben megnyitottuk saját belvárosi színházunkat, az IMPRÓt. Hat különböző improvizációs előadást játszunk itt, mindet a nézők ötletei alapján
Most a Mini a favoritunk. Nem vágytunk komolyra, inkább csak játékosra, de mint minden mese ebben is megvan minden ami maga a élet.


Momentán Mini
„Egyszer volt, hol nem volt…” – volt egyszer egy társulat, amely minden alkalommal más és vadonatúj zenés mesejátékot játszott, ami egyszer sem volt, sehol sem volt. A Momentán Társulat improvizált előadásain a gyerekek választják ki, hogy ki legyen aznap a főhős, és ki legyen a „főgonosz”, miért küzdjön a hős és ellenfelei hogyan törjenek borsot az orra alá. Keverednek a klasszikus és modern mesék elemei, a történet tele van zenével, humorral és meglepetéssel. Egy mese, amelyben a gyerekek végig aktív irányítói az eseményeknek: nézők, írók és résztvevők.

Aki nem hiszi, járjon utána!
 
 
[ 1307 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x