Életed filmje
Címlap / Kultúra / Életed filmje

>

Életed filmje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Hogyan tudod átalakítani a kínzó magányt kellemes egyedüllétté? Miként tudod leküzdeni azokat a lelki fájdalmakat, amiktől úgy érzed, megszakad a szíved? Hogyan dolgozható fel a gyász? Tanulható-e az elengedés folyamata? Előfordult már, hogy Benned is felmerültek ezek a kérdések? Jól jönne egy - két segítő szó, útmutatás? B. Nagy Magdi ezekben segít Neked új könyvében. 

 

Rendezvénynaptár
Az Új Kezdet

B. Nagy Magdolna Párkapcsolat, Pénz és életvezetési mentor tollából született meg a Lélekpillangó tudáscsomag újabb kötete. Ezoterikus tanácsadóként fő területe az önismeret fejlesztése, azért, hogy a pozitív változások könnyen elérhetővé váljanak. Alapmotivációja a boldog párkapcsolat, az egészség és az anyagi jólét megteremtésének segítése a hozzá fordulóknak. Belső iránymutatással szolgál azoknak, akik jobbá akarják tenni életüket.

Életed filmje című könyvében sorra veszi azokat a fájdalmas, sérüléseket okozó életeseményeket, amelyek előbb-utóbb, mindenkivel megtörténnek. Szerencsés esetben felkészülten érnek bennünket, de sokszor előfordul, hogy nem számítunk rá. De be kell valljuk, ha számítunk rá, lélekben felkészültünk, akkor is nagyon megráznak. Ha pedig váratlanul a semmiből érkeznek, akkor bizony apró darabokra törik a szívünket. Sokszor úgy érezhetjük, olyan mérhetetlen fájdalom zúdul ránk, hogy nem is vagyunk képesek feldolgozni.

Magdi empátiával és türelemmel teli sorai ezekre a szituációkra kínálnak megoldási lehetőségeket. Feldolgozni azt, ami látszólag feldolgozhatatlan. Könyvében rámutat, hogy a magány és az egyedüllét nem azonos. A magány nyomasztó és fájdalmas, míg az egyedüllétet boldogan és teljes harmóniában magunkkal is meg tudjuk élni. Segítséget nyújt, hogy az önismeret fejlesztésével, miként juss el oda, ahol megtalálod a saját belső békédet, és teljes, egész emberré válj. Beszél arról, hogyan küzdj meg párkapcsolat megromlása, majd felbomlása miatt érzett veszteséggel. Technikákat mutat arra, hogyan találj vissza önmagadhoz, és nyílj ki újra. Megtanít elengedni. Hiszen olyan sok mindent kell elengednünk életünk során. El kell engednünk az elmúlt szerelmet, a megromlott párkapcsolatot, és a halál miatt elvesztett szerettünket is. Az életünkben tovább kell tudnunk lépni, de ezt csak akkor tudjuk megtenni, ha előbb elengedjük, hátrahagyjuk azt, ami már nem szolgál az épülésünkre. Fel kell dolgozni a minket ért veszteségeket, megérteni és elfogadni a történéseket.Amíg ez nem történik meg, addig a pozitív változások sem jönnek. Ha ezen a folyamaton átmegyünk, megbékélünk, akkor újra nyitottak leszünk a jóra, a szépre, az új élményekre. Nyitottak a boldogságra. Ahhoz, hogy a dolgok jóra forduljanak, elsőként nekünk kell változni. Sok - sok nehéz borús nap után, egy szép hajnalon pedig azt vesszük észre, hogy nincs a világon szebb dolog annál, mikor a narancsban ragyogó Nap felkel, és melegével beborítja arcunkat.

Érezd, ahogyan eljön a következő nap, és vele újjá születik minden. De ami a legfontosabb, Te magad is leteheted terheidet, és arcodat a Nap felé fordíthatod. Újra.

B. Nagy Magdolna könyve limitált kiadásban csak és kizárólag a Lélekpillangónál érhető el. Tedd meg Te is az első lépést a változás felé! Megrendelhető: ITT
 

(X)
 
 
[ 1839 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x