Császármetszés a szülész és asztrológus szemszögéből...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Császármetszés a szülész és asztrológus szemszögéből

Császármetszés a szülész és asztrológus szemszögéből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A nem sürgősségi császármetszéssel világra jött gyerekeknél légzésproblémák adódhatnak- derült ki egy dán vizsgálatból, mely szerint a választott császármetszésnek számtalan más veszélye is lehet. 


Rendezvénynaptár

„A legtöbb nő azért választja a császármetszést, mert az első szülés ijesztő tapasztalat volt a számukra, de meg kellene győznünk őket, hogy a szülés jó tapasztalat” – mondja Anne Hansen az Aaruhus Egyetem Kórházának orvosa.

Egyelőre tisztázatlan, hogy miért magasabb a kockázat a császármetszéssel világra hozott csecsemőknél, de valószínűleg ennek a vajúdás okozta hormonális és pszichológiai változáshoz van köze.

A vajúdás alatt stressz hormonok szabadulnak fel az anya testében, melyek a magzat szervezetébe jutnak, és feltételezések szerint a vízzel telt tüdő fejletségében játszanak szerepet.

A császármetszéssel született gyermekek légzésproblémái általában nem komolyak, de szükséges az inkubátor és oxigénkezelés alkalmazása.

Hansen szerint a rizikó akkor a legnagyobb, mikor túl korán alkalmazzák a császármetszést, ezért óva inti a nőket attól, hogy a terhesség 39. hete előtt kérjék azt.

Érdemes azonban a császármetszés evolúciós és spirituális oldalát is megvizsgálni!

Dr. Michael Odent, aki elsőként foglalta össze könyvében a császármetszéssel kapcsolatos fontos információkat meghökkentő, de elgondolkodtató kérdést tesz fel: ha a kutyák és a főemlősök császármetszés után nem gondozzák utódaikat, vajon az emberiség túlélheti-e a biztonságos császármetszést?

Anita Cortesi Gyermekhoroszkóp című könyvében viszont azt állítja, hogy a császármetszést elvégző orvos ugyanúgy az Univerzum törvénye alapján cselekszik, mint ahogy a szülés folyamata is ezen törvénynek engedelmeskedik. Az újszülött ember így minden esetben a neki rendelt legjobb pillanatban jön a világra, nem születik sem korábban, sem később!

-kv-
 
 
[ 2823 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x