A hatóságok be akarják zárni a Tappancs Tatabányai Állatotthonát!...
Címlap / Kütyü és tudomány / A hatóságok be akarják zárni a Tappancs Tatabányai Állatotthonát! - Pénz nélkül is segíthetsz!

A hatóságok be akarják zárni a Tappancs Tatabányai Állatotthonát! - Pénz nélkül is segíthetsz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Tatabányán nem csupán városi látványosságok, hanem egy különösen jól működő állatmenhely is vár. A hatóságok elvárásainak megfelelően most mégis sürgős és nagy átalakításra lesz szükség. Segíts te is, akár pénz nélkül idővel, erővel, kapcsolatokkal! 


Rendezvénynaptár
Az Ebugatta TV stábja megdöbbenéssel fogadta az alábbi levelet, és mindent megtesz azért, hogy ne következhessen be, hogy bezárják azt az állatotthont, mely mindig ott van ha a kutyusok bajban vannak! Az alapítvány szóvivője így nyilatkozik: A Tappancs Állatotthon Alapítvány (Tatabánya) szeretné minden állatbarát, cég segítségét kérni ahhoz, hogy 2008. November 31-én ne kelljen bezárni a menhely kapuit. Nagyon sok árvát mentettünk már meg az elmúlt időszakban és juttatunk szerető, új otthonba. Segíts, hogy továbbra is segíteni tudjunk!


 
A menhely működési engedélyéhez az illetékes hatóság az alábbi követelményeket állította ki részünkre, mely anyag-, pénz,- és szakember igényes. Amennyiben nem tudunk megfelelni az engedélyeztetéshez szükséges elvárásoknak, előírásoknak, az Állatotthon működési engedély hiányában bezárhatja kapuit és a Tappancs Állatotthon Alapítvány megszűnik. Kérjük Önöket, hogy aki az alábbi munkákhoz szükséges felesleges anyaggal,eszközökkel rendelkezik, adományozza menhelyünknek, illetve aki ért az alábbi munkákhoz, munkafolyamatokhoz kérjük szakértelmével, munkájával támogassa menhelyünket. Mindezeket csak akkor tudjuk megvalósítani, ha összefogunk!
 • A telep padozatát könnyen tisztítható és fertőtleníthető, résmentes, vizet át nem eresztő, csúszásgátló anyaggal kell burkolni, bűzelzáróval rendelkező csatornaszemmel és szennyvízelvezető csatornával ellátni
 • A nyílászáró szerkezeteknek könnyen tisztán tarthatónak, fertőtleníthetőnek kell lenniük
 • Az oldalfalakat és a rácsokat mosható, jól fertőtleníthető anyagból kell készíteni
 • Nem található öltöző a gondozok részére 
 • Zárható helyiség a takarmány tárolására
 • Megfelelő helyet kell kialakítani az állatok edényeinek tisztításához, illetve a fekhelyhez használt takarók mosásához
 • Külön iroda kialakítása
 • Menhely két kis bárányának megfelelő lakhely kialakítása, takarmánytároló kialakítása
 • Orvosi szoba kialakítása
 • Új szennyvíztároló kialakítása
 • Mosókonyha kialakítása

Minden támogatónk neve felkerül az alapítvány honlapjára!

További információk >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x