HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-24
Címlap / Kütyü és tudomány / A szünidő káros hatásai

A szünidő káros hatásai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-24

Egyes felmérések szerint a diákok körülbelül egy hónapnyi általános tudásanyagot felejtenek el nyári vakáció során, míg a matematikai tudásszintjük még ennél is súlyosabban sérül. 

 

A diákok sokat elfelejtenek a nyári szünidő alatt abból, amit a tanév során tanultak: egyes kutatások szerint általános ismereteikből egy hónapnyi tanulással megszerezhető mennyiségű információt felejtenek el. Képességük a matematikai műveletek végzésére még ennél is jobban romlik, körülbelül két hónapnyi tudást vesztenek el a nyár során.

Ezért a kutatók és tanárok melegen ajánlják a szülőknek, hogy gyerekeiket küldjék el nyári iskolába, vagy tudományos táborba, hogy mozgásban tartsák agytekervényeiket. Még ha erre nem is hajlandók, legalább próbálják meg kimozdítani a gyereket a tévé és a számítógép elől, vegyék rá múzeumlátogatással, olvasással arra, hogy gondolkodjon, különben nehéz dolguk lesz az iskolakezdésnél.


 
 
[280]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x