Legyen fitt a nyárra!
Címlap / Kütyü és tudomány / Legyen fitt a nyárra!

Legyen fitt a nyárra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

A jó időben egyre könnyebbé, szellősebbé válnak ruháink, és előbb-utóbb a fürdőruha is sorra kerül. Sokan csak ilyenkor szembesülnek a télen felszedett súlyfelesleggel 


Rendezvénynaptár
A jó időben egyre könnyebbé, szellősebbé válnak ruháink, és előbb-utóbb a fürdőruha is sorra kerül. Sokan csak ilyenkor szembesülnek a télen felszedett súlyfelesleggel, és sietve próbálnak meg szabadulni a zsírpárnáktól. Április 24-én ismét elindul a HáziPatika.com népszerű internetes fogyókúra programja, az Öt hét – öt kiló, mely segítségével bátran kezdheti a júniusi strandszezont.

Tapasztalatok szerint társsal könnyebb az elhatározás, egymást segítve eredményesebb a torna és a diéta betartása, ezért a párosan fogyókúrázókat értékes nyereményekkel kecsegtető külön játék is várja. A 15. jubileumi program különlegessége, hogy a regisztráltak korlátozott számban egy ingyenes szűrővizsgálaton, testsúly-, vérnyomás-, vércukorszint- és testzsír-mérésen vehetnek részt.

Friss, egészséges összetevőket, tavaszi ízeket kínálnak az új menüsorok, amelyekhez a kinyomtatható bevásárló lista is segítséget ad. Az otthon szívesen főzőcskéző „ráérősek”, a nagyon kevés idővel rendelkező „sietősek” mellett a vegetáriánusok és a szénhidrátszegény diétára szorulók, vagy éppen a tejcukor-érzékenyek is megtalálják a nekik való ételsorokat.

A programra bejelentkezett látogatók személyes fogyókúrás programlapot kapnak, melynek segítségével nyomon követhetik súly- és egyéb méretváltozásaikat. A programtábla kitöltésével megkapják heti, pontos kalóriaértékekkel és receptekkel ellátott étrendjüket, továbbá a Norbi által összeállított, képekkel illusztrált mozgásprogramot.

A HáziPatika.com oldalain a fogyókúrázók külön kluboldalon cserélhetik ki tapasztalataikat, miközben az oldal szerkesztői a nekik szóló hírlevélben bíztatják őket, és arról is szakavatott tájékoztatást kapnak, hogy mi játszódik le a szervezetükben a diéta adott szakaszában.

Az ingyenes fogyókúra-programra a következő oldalon jelentkezhet:
Ingyenes fogyókúra-program

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x