Jó hír nőknek- illatos betét
Címlap / Kütyü és tudomány / Jó hír nőknek- illatos betét

Jó hír nőknek- illatos betét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sok nőnek okoz problémát a menstruáció ideje alatti kellemetlen szag. A betétek eddig főként a nedvszívásra koncentráltak, a gyártók a minél hatékonyabb folyadékelvezetést igyekeztek megoldani. 

 A modern betétek új generációja már megoldást kínál a kellemetlen szagokra is - megjelent az Always első illatos egészségügyi betétje, az Always Fresh.


A menstruáció alatti esetleges kellemetlen szag számos nőnek okoz problémát, és ez leginkább a komfortérzést csökkenti. A nehéz napokban a nők úgy érzik, hiába jó a betét, de a szagok "elárulják" őket.


A menstruáció során kialakuló kellemetlen szagot a távozó folyadék bomlása okozza, amit csak gyakori (2-4 óránkénti) betétváltással, tisztálkodással vagy illatszerek fokozottabb használatával lehet megelőzni. Az illatok, vagy éppen kellemetlen szagok a menstruáció ideje alatt pedig még erőteljesebben hatnak a nőkre, akiknek az orra egyébként is kifinomultabb a szagokra, illatokra.


Az Always kutatásai igazolták, hogy a komfortérzethez nem elég a szagot eltüntetni, de kellemes illatra is szükség van. Ezért az új Always Fresh egészségügyi betét nemcsak magába zárja a szagokat, és elnyeli a nedvességet, hanem könnyű, üde illatával extra frissességet is biztosít. Már a bolgokban is kapható, keresse az áruházak polcain!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x