Kigyúrt kopaszok konfliktuskezelő tanfolyamon
Címlap / Őrület / Kigyúrt kopaszok konfliktuskezelő tanfolyamon

Kigyúrt kopaszok konfliktuskezelő tanfolyamon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Kinek lehet szüksége konfliktus kezelő tanfolyamra? Nekünk kapásból a jegyellenőr, a parkolóőr, és az inkognitóban érkező próbavásárlást végző apeh ellenőr jutott eszünkbe. Ők ugyanis garantált indulat generátoraink. 

 

Velencében -egy civil szervezet indítványának hatására- az éjszakai világban dolgozóknak is kötelezővé tették a konfliktus elsimító tanfolyam elvégzését. 

De vajon mi mindent kell megtanulniuk?

A részegek terelgetésén túl, balesetmegelőző feladatokat is el kell majd látniuk, hiszen –akárcsak nálunk- Olaszországban is megnőtt a diszkó balesetek száma.

A tanfolyam résztvevői a későbbiekben le kell, hogy beszéljék a volán mögé ülőket arról, hogy alkoholos állapotban vezessenek haza. Nemes cél; kérdés persze, hogy milyen sikerrel járnak az eddig csak az erőt és tekintélyt alkalmazó éjszakai élet alakjai.

Nagy segítség lehetne, ha a szórakozóhelyeken úgynevezett pihenőszobákat alakítanának ki, ahol kijózanodhatnának a mámoros állapotba kerülők. Erre már Magyarországon is akad példa, s egyre nagyobb szükség is lesz rá, hiszen a zéró tolerancia bevezetése óta, a jogosítványával játszik, aki poharazás után autójába száll.

-kv-

 

 


 
 
[ 1561 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x