Egy óra a Földért! - Részese lehetsz!
Címlap / Őrület / Egy óra a Földért! - Részese lehetsz!

Egy óra a Földért! - Részese lehetsz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-03

Felhívás mindenkihez, aki szeretne tenni a humán eredetű klímaváltozás csökkentése érdekében: egy óra a Földért! 

 

A világon elsőként, 2007. március 31-én Sydneyben több mint 2 millió cég és háztartás kapcsolta le az áramot egy órára a Föld Órájára, egy erőteljes nemzeti és világméretű üzenetet küldve arról, hogy van lehetőség tenni a globális felmelegedés ügyében. 2008. március 29-én este 8 órakor a Föld Órája világméretűvé válik, hiszen világszerte városok és emberek milliói csatlakoznak a programhoz bolygónkat valaha legnagyobb mértékben fenyegető kérdésben. Ha szeretnél te is tenni valamit, 2008. március 29-én este 8 órakor te is kapcsold le egy órára az áramot!

A szervezők kérése: "Napjainkban egyre több szó esik a klímaváltozásról, a szélsőségessé váló időjárás hatásait pedig magunk is érezzük. Arra kérjük, hogy városukkal, településükkel önök is csatlakozzanak egy olyan akcióhoz, amely jól látható módon felhívja a figyelmet a problémára. 2007. március 31-én több mint kétmillió sydney-i lakos, cég és maga a város is kikapcsolta a nélkülözhető fényeket egy órás időtartamra. Az „Egy óra a Földért” akcióval 5%-al csökkenthető a légkört szennyező anyagok kibocsátása, de a fő cél a figyelemfelkeltés volt. Nagyon hasznos lenne, ha ebben az évben Magyarország több települése, azok intézményei, vállalatai és lakosai is csatlakoznának az immár nemzetközi akcióhoz, és március 29-én, szombaton este 20 órától kezdve egy órányi időszakra kikapcsolnák a köz-, vagyon-, és a közlekedésbiztonság szempontjából nélkülözhető fényeket. Az élhető Föld fenntartásához szükséges környezettudatos szemlélet kialakításában fontos lehet a sikeres akció. Az akció folyamán, a települések díszvilágításának kikapcsolásával, a városképet romboló, egyéb zavaró fények hatása kontrasztosan kiemelkedik. Ez lehetőséget ad arra, hogy az energiapazarló, sok esetben a megfelelő díszvilágítást elfojtó, elrontó fényszennyezésre is felhívjuk a figyelmet. A csatlakozó települések lakosai megfelelő időjárás esetén ismét felfedezhetik a csillagos égboltot városuk felett."

Akinek ez idő alatt világításra van szüksége nyugodtan használhat gyertyát vagy mécsest, ami mellett hangulatosan el is beszélgethetünk. A gyertya és mécses használatánál viszont kérünk figyelj a biztonságra, ne tedd gyúlékony anyagok közelébe, pl. függöny alá, tartó nélkül fa asztallapra, stb.

Tovább a szervezőkhöz http://www.earthhour.org >>

Fodor Kata


 
 
[ 781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x