A halott város
Címlap / Őrület / A halott város

A halott város

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A sztrájk miatt lassan meghal a főváros. Aki tehette autóba ült, aki nem, annak szinte reménytelen eljutni a munkahelyére.  

Nem csak a főváros főbb útvonalain, de a Budapestre bevezető utakon és autópályákon is óriási dugók alakultak ki a BKV és a MÁV egy időben zajló sztrájkja miatt

A vasutasok éjféltől folytatták a munkabeszüntetést, a vonatok közül alig néhány tudott elindulni, mind a fővárosba, mind onnan kifelé. A BKV sztrájkja hajnali fél ötkor, üzemkezdéskor kezdődött, azóta csupán az 1-es, a 14-es és a 28-as villamos, a 73-as, 239-es, a 141-es, 136-os gyors, valamint az 56-os busz, valamint a Gödöllői-HÉV "jár" egy-egy járművel.

Az éjszakai útvonalon közlekedő járatok sem indultak el, így aki be akart jutni munkahelyére, vagy autóba ült, vagy gyalog indult el. A főváros minden jelentősebb útvonalán beállt mostanra a forgalom, a dugók óriásiak. A vidékről érkezők is dugókkal találhatják szemben magukat: minden bevezető út és mindegyik autópálya bevezető szakaszán hosszú kocsisorok araszolnak.

A helyzet várhatóan a BKV sztrájkjának végével, délután sem lesz jobb, hiszen aki most autóval indult útnak, vélhetően autóval is tér majd haza, ráadásul a forgalomban akkor már a BKV járművei is jelen lesznek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1058 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x