A nők legyorsabbkezű kedvence - Kié a rekord?
Címlap / Őrület / A nők legyorsabbkezű kedvence - Kié a rekord?

A nők legyorsabbkezű kedvence - Kié a rekord?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Meddig kell még várnunk a hősre? Néhány hét és jöhet az élvezet! 

Lucky Luke újra a mozikban!
Rantanplan, a Dalton-fivérek, Jolly Jumper és az ember, aki gyorsabban lő a saját árnyékánál… Igen, a Lucky Luke újabb változata, magyar szinkronnal a vásznakon!

A Lucky Luke - Irány a Vadnyugat! c. kalandfilm 15 millió eurós költségvetéssel, 20 hónap alatt készült el. A benne felvillanó 220 ezer saját kézzel készített (!) rajzon 120 művész dolgozott. Rendezője Olivier Jean Marie, aki a hétvégén el is látogatott Budapestre, és részt vett a film premier előtti vetítésén. Lévén első felesége magyar származású, és lánya is beszéli a nyelvünket, örömmel hallgatta a magyar szinkront. A hazai rapper, LL Junior, aki a gyorsan beszélő Dalton testvérnek adta hangját, ekképpen nyilatkozott a szinkronforgatásról: „Imádok a hangommal játszani! A Nyócker óta ez volt a második lehetőségem, és nagyon szívesen vállalkoztam rá újra. A szájra mondás nem okoz különösebb nehézséget, hamar elkapom a fonalat, és tetszik, hogy beleélhetem magam mások szerepébe. Vicces volt elképzelni, hogy Stohl Andris üldöz, Ganxsta Zolee meg a tesóm.” Dalton Junior másik két fivérét a filmben Hajdú Steve és Csuja Imre személyesíti meg. Rantanplanként Kálloy-Molnár Péter alakításán szórakozhatunk, de hallhatunk még olyan – nem szokványos – csemegéket, mint például a kínai szereplőt megtestesítő Puskás Péter énekest.

A Lucky Luke egyike Európa legkeresettebb képregény-sorozatainak. Az első történet 1947-ben jelent meg a belga rajzoló, Morris, valamint a francia történetíró, Goscinny ötlete nyomán. Halálukig 70 epizóddal sikerült a képregény-világot gazdagítaniuk. Az alapsztori szerint Luke az igazságért harcol a bűnözők ellen. A legújabb kalandban, a Lucky Luke – Irány a Vadnyugat c. animációban is ezt teszi, hiszen a Dalton-fivérek ikszedik alkalommal is megszöknek börtönükből, és sorban kirabolják a bankokat. Ám a zsákmányt olyan szekérbe rejtik, amelyhez másnap több tucat ugyanolyan kocsi társul, ráadásul mind Kaliforniába készül… Újra találkozhatunk Jolly Jumperrel, azaz „a világ legokosabb lovával”, és Rantanplannal, „a világegyetem legbutább kutyájával”.

A Lucky Luke – Irány a Vadnyugat Morris és Goscinny „La Caravane” c. képregénye alapján készült, május 1-jétől látható a hazai mozikban.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1146 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x