MTV Movie Awards: Teljes a jelöltek és a fellépők listája...
Címlap / Őrület / MTV Movie Awards: Teljes a jelöltek és a fellépők listája is!

MTV Movie Awards: Teljes a jelöltek és a fellépők listája is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kik a legesélyesebb jelöltek? Kik adnak pedig élő koncertet a rendhagyó, humoros gálán? Kié lesz szerinted a pálma, vagyis az arany popcorn? Te is dönthetsz! 

Az MTV bejelentette, kik lesznek a fellépők Hollywood várva várt, humoros hangvételű díjkiosztóján, a „2008 MTV Movie Awards”-on. A változatos zenei felhozataláról ismert rendezvény idén is fantasztikus zenei élményeket tartogat. A színpadon ezúttal a Coldplay és a The Pussycat Dolls lép fel, akik legújabb slágereiket adják elő, mégpedig élő fellépés keretében. A 2008-as „MTV Movie Awards” rendezvényt, melynek házigazdája Mike Myers lesz, élőben sugározzák június elsején este 20:00 órától a kaliforniai Universal City-ben található Gibson Amfiteátrumból. 

Az MTV ismét csak az idei nyári zenei trendekbe enged betekintést, hiszen a Coldplay és a The Pussycat Dolls is új albumaik slágereit adják elő a „2008 MTV Movie Awards”-on. A Coldplay június 17-én megjelenő Viva La Vida című albumáról játssza el a „Violet Hill” című számot. Az olyan ütős slágerekről ismert banda, mint a „Speed of Sound” és a „Clocks”, mostanra üzleti szempontból az egyik legsikeresebb együttessé vált: eddig már több mint 30 millió albumot adtak el. 

A szexis lánybanda, az énekes-táncos The Pussycat Dolls „When I Grow Up” című számával pezsdíti fel az estét, amely a 2008 nyarán boltokba kerülő új albumukon szerepel majd. Ezt megelőző, debütáló albumuk, a PCD olyan slágerekkel lett tripla platinalemez, mint a „Don’t Cha” és a „Buttons”.

A Coldplay és a The Pussycat Dolls csak kettő azon előadók közül, akik megfordulnak az MTV Movie Awards színpadán, amely a jól ismert és új előadók rendkívül széles palettáját vonultatja fel. A múlt évi díjkiosztón Rihanna és Jay-Z, valamint Amy Winehouse lépett fel. Amy Winehouse és Rihanna is a Billboard Album listák élére került, miután lenyűgözték a közönséget a „Rehab” és az „Umbrella” című slágereik élő előadásával a 2007-es MTV Movie Awardson.  Az MTV egyik „nagyágyúja”, Rihanna Good Girl Gone Bad című albuma 2007. június 5-én jelent meg (csupán két nappal a Movie Awards-on való fellépése után), és az első hét folyamán rendkívüli, 162 ezres példányszámban kelt el, amivel azonnal a Billboard listák második helyére ugrott. Az egyre népszerűbb énekesnő, Amy Winehouse Back To Black című albumának eladási példányszáma pedig ugyanezen a héten 33%-kal nőtt, miután fellépett a 2007-es MTV Movie Awardson.

A hőn áhított arany popcornra 2008-ban a „Superbad” és a „Juno” a legesélyesebb öt, illetve négy jelöléssel. Szintén előkelő helyen áll a „Bűbáj,” a „Transformers,” „A Karib-tenger kalózai 3: A világ végén” és a „Felkoppintva” 3-3 jelöléssel. Az MTV megállapodást kötött a legnépszerűbb videómegosztó oldalakkal (pl. Photobucket, MySpace, Daily Motion, Break, Buzznet, Heavy és FunnyorDie), hogy egy verseny keretében lehetőséget adnak a legkreatívabb nézőknek ezen a celebek által is látogatott rendezvényen való részvételre. A „BEST MOVIE SPOOF” győztesei Los Angelesbe repülhetnek, ahol részt vehetnek a „2008 MTV Movie Awards”-on, és egyiküket a verseny győztesévé választják.

Az arany popcorn sorsa a nézők kezében van. A rajongók május 23-ig szavazhatnak a oldalon kedvenc jelöltjeikre az egyes kategóriákban >>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x