Szeretlek-utállak: Vallomások az irodában - emailben és üzenőcetlin!...
Címlap / Őrület / Szeretlek-utállak: Vallomások az irodában - emailben és üzenőcetlin!

Szeretlek-utállak: Vallomások az irodában - emailben és üzenőcetlin!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Ha nem mosott fogat ma reggel, esetleg elbliccelte a fürdést, akkor ne álljon túl közel a munkatársaihoz. Nem kell aggódnia. Személyesen nem szólnak majd... csak emailben. Talán szerelmet is vall valaki... 

 

Rendezvénynaptár
A 3M írószergyártó cég felmérése szerint az új-zélandi munkavállalóik közül több mint 1600 nem mer szólni, ha munkatársa kellemetlen szagot áraszt magából,  bezzeg név nélkül bátran megteszik.

A felmérés az irodai kommunikáció módszereivel foglalkozott, és felfedezte, hogy a legtöbben név nélkül szólítják meg munkatársaikat, főként, hogy dicsérjék őket. Egy kis százalék azonban beismerte, hogy szóltak már rá munkatársukra névtelenül amiatt, ha büdösnek érezték (7 %), vagy zavarta őket az illető szájszaga (3 %). 4 % vallott már ezzel a módszerrel szerelmet.

A 3M szóvivője, Terry Roper elmondta, hogy a felmérésből kiderült, a sziget lakói gátlásosak. „Úgy tűnik, hogy bár a nemzet egészében véve igen magabiztos, ha szemtől szemben kell véleményt alkotni, ha kényesebb kérdést kell felhozni, gyakrabban elbizonytalanodnak." – mondta Roper.
A felmérés szerint még mindig jobban kedvelik a közvetlen beszélgetést, mint az e-mail-váltást. A dolgozók háromnegyede inkább személyesen intézi ügyeit, mindössze 11 % választotta az e-mailt. A válaszadók 43 %-a már mondott olyasmit a munkatársának, amit később megbánt. Mr. Roper elmondása szerint meglepő módon 35 % vélte úgy, hogy az üzenő cetlire írt üzenet jogilag érvényes.
 
Medipress

 
 
[ 1111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x