340 iskola nyert az "Együtt a mozgás öröméért" kampánnyal...
Címlap / Őrület / 340 iskola nyert az "Együtt a mozgás öröméért" kampánnyal

340 iskola nyert az "Együtt a mozgás öröméért" kampánnyal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Magyarország piacvezető drogérialánca családbarát munkahelyként vallja, hogy gyermekeink támogatása az egyik legfontosabb társadalmi feladat, melyben egy felelős vállalatnak részt kell vállalnia. Így az országos hálózattal rendelkező vállalat egészségtudatosság fejlesztését idén az "Együtt a mozgás öröméért" pályázat lebonyolításával is segíti. Az adományozási kampány keretében 40 000 000 forinttal segíti az általános iskolák sportszervásárlását. 

2008 tavaszán felhívást intéztek az alapfokú oktatási intézményekhez, hogy szervezzenek legalább egy sport- vagy egészségnapot, amelybe a kisiskolásokon kívül, azok rokonait és a tantestületet is bevonják. A kampány ideje alatt az „Együtt a mozgás öröméért” programjára az ország minden területéről több mint 340 iskola pályázott, így három hónap alatt sok ezer gyermeket sikerült megmozgatni szüleikkel és a pedagógusokkal együtt. A legjobb 40 pályázatot benyújtók nagyértékű sportszervásárlási utalványban részesülnek, hogy további sportolási lehetőséget biztosíthassanak a kicsiknek és a jövőben is ösztönözhessék őket az egészséges életmódra. 

Katus Attila aerobic világbajnok, a pályázat fővédnöke elmondta, „Külön öröm számomra, hogy ilyen sok iskola részt vett a pályázaton, hogy ezen intézmények, a pedagógusok, fontosnak érzik a mozgás megszerettetését a diákokkal. Az elnyerhető támogatás mértéke egy-egy iskola számára óriási lehetőségeket rejt, mely segítségével tovább javíthatják a gyermekek sportolási körülményeit.”


A drogérialánc az iskolák támogatásában a vásárlók segítségére is számított. A 70.000 START-csomag teljes, és a „20 SULIFORINT” emblémával jelölt termékek utáni 20 forintokból befolyt 40 millió forintot a szakmai zsűri bírálata alapján egyenlő arányban 40 iskola kapott meg. 

A cég szeretné minden pályázónak megköszönni a részvételt és vásárlóinak, hogy hozzájárultak, az iskolák támogatásához.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x