Legyen rendhagyó és szép az otthonod - Kiállítás nem csak...
hirdetés
Címlap / Őrület / Legyen rendhagyó és szép az otthonod - Kiállítás nem csak profiknak!

Legyen rendhagyó és szép az otthonod - Kiállítás nem csak profiknak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Egy jó kiállításon való részvétel nem csak image kérdés, hanem az új, fejlődő cégek piacra jutásának, piacszerzésének, a régi cégeknek piacaik megtartásának elengedhetetlen eszközévé vált, olyan eszköz, mely képes meghatározni egy-egy időszakot az adott cég életében. 


Rendezvénynaptár
Nincs annál hatékonyabb reklámeszköz, mint a piacunk nagy részével személyesen találkozni, megmutatni magunkat célcsoportunknak.

Szegeden a városközpontban a Mars téri kiállítócsarnokban és azt körülvevő külső területen kerül megrendezésre a II. Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás 2009. március 27-29 között. A megnyitót követőn pénteken, szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig tart nyitva a látogatók előtt.

A kiállításon részt vevő Partnereink segítséget nyújtanak azon látogatóknak, akik az éppen az építkezés, bővítés, fejújítás, átalakítás vagy a lakberendezési munkálataiban vannak benne vagy előtte állnak.

A Kiállítás mindhárom napján kedvezményesen vásárolhatnak Partnereinktől, sőt néhányan még ezt követően 1-2 hétig tudják tartani a kiállításon megajánlott kedvező árakat megrendelés esetén.

Idei kiállításunkon indítjuk el azt a remélhetőleg nagy sikert arató kezdeményezést, hogy különböző témákban, ami foglalkoztatja. érinti azokat, akik építkeznek, bővítetnek, felújítanak, átalakítanak, vagy a lakásukat rendezik be, előadásokat tartanak az adott témában szakértő cégek vezetői és ezt követően bárki kérdezhet is tőlük, szívesen állnak rendelkezésükre, segítségükre.

A kiállítás és a tájékoztató előadások ingyenesen látogathatók!

Minden kiállítói stand versenyben van, és a legszebb stand tulajdonosa serleg és oklevél elismerésben részesül, mint a 2009 évben megrendezett II. Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás legszebb standja címet elnyert cég.

II. Szép Otthon Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás
2009. március 27-29.
Szeged, Mars tér „U” pavilon

Weboldal: www.szep-otthon.hu 
 
[ 1044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x