Futócsapatok váltóversenye a Parlament körül - 16 K&H olimpiai...
Címlap / Őrület / Futócsapatok váltóversenye a Parlament körül - 16 K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó

Futócsapatok váltóversenye a Parlament körül - 16 K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

A 16. K&H olimpiai maraton váltón a közös futásé és a futócsapatoké a főszerep: több száz váltócsapat megmérettetésére kerül sor május 17-én a budapesti Kossuth téren. A Parlament szomszédságában a résztvevők három versenyszám közül választhatnak. 

 

9:30-kor a Minimaraton váltóban háromfős csapatok fejenként 2,1 kilométert futnak, majd 11 órakor a Maraton vagy a Félmaraton váltó mezőnyére fejenként 7,032 km vár. Az útvonal Budapest leglátványosabb, legszebb részén halad: az indulók a Parlament elől rajtolva a Margitszigetig futnak a Duna mellett az alsó rakparton, majd visszafelé az Eötvös teret érintve jutnak vissza az Országház elé.


A versenyen több érdekes csapat is indul majd. Egy „kispapákból” álló háromfős formáció babakocsiban ülő kisgyermekeiket tolva teljesíti majd a félmaratoni távot, példát mutatva arra, hogyan sportolhatnak gyermekeikkel a szülők. 

Ott lesz a rajtnál egy színész-humorista váltó is, Simonyi Balázzsal és az egyre népszerűbb stand-up comedy előadóval, Kovács András Péterrel a soraiban.

A maraton váltón pedig az amerikai focisták is megmérettetik magukat: teljes felszerelésben, amerikai focilabdával váltva teljesítik majd a távot.

Bővebb információ >>

 
 
[ 1280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x