WC ülőkén terjed az AIDS, de lemosható?
Címlap / Őrület / WC ülőkén terjed az AIDS, de lemosható?

WC ülőkén terjed az AIDS, de lemosható?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A HIV és az AIDS a vécéülőkéken keresztül is terjed, és a szex utáni fürdés megvéd a vírustól. Legalábbis az Anglikán Egyház fiataljai szerint. 

Tavaly az egyház képviselői egy széleskörű felmérést készítettek a fiataljaik körében HIV és AIDS témakörben. A Stellenbosch Egyetem kutatói összesen 12 egyházkerület fiataljait (10 és 24 év közöttieket) kérdezték meg.

Az eredmények szerint a 10 és 13 év közöttiek 10 százaléka él nemi életet. 38 százalékuk biztos benne, hogy a HIV és az AIDS gyógyszerrel megelőzhető és 30,4 százalékuk szerint a betegség a közös vécéülőke használattal is terjedhet. Sajnos, bár a professzorok keményen törik magukat, de a betegég ezzel aligha előzhető meg. Viszont a wc ülőkén való terjedés esélye a nullához konvergál.

27 százalékuk szerint a HIV fertőzés megelőzhető, ha szexuális együttlét után megfürdenek. (Vélhetőleg a megkérdezettek nem látták a Halálos fegyver című Mel Gibson opust, ahol a helyi rendőr-öregróka felesége a család eltartásával, míg leánya a gumióvszer reklámokban való mérhetetlen színészi teljesítményével hengerelte le családtagjait, felhívva a figyelmet az AIDS terjedésére. Óvszerrel előzhető meg az AIDS, a fürdés bizony nem elég!) A megkérdezettek 97,1 százaléka vallotta magát kereszténynek, és 98 százalékuk tartotta fontosnak az egészséges életet.

Azok közül, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk senkivel, a legtöbben úgy gondolták, hogy jobb várni a nemi élet megkezdésével a házasságot. Ezzel együtt a megkérdezettek kétharmada szerint semmi rossz nincs abban, ha egy fiú és egy lány "elszórakoztatják egymást". Ezt az ellentmondást nem minősítenénk.

A megkérdezettek 90 százaléka saját elmondása szerint tart a HIV-től. Figyelni és megelőzni kell, nem félni.
A szakértők szerint jelentős különbség mutatkozik a megkérdezettek morális beállítottsága és viselkedése között.

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x