Jolie és Pitt szerelme csak színjáték?
Címlap / Őrület / Jolie és Pitt szerelme csak színjáték?

Jolie és Pitt szerelme csak színjáték?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kétségtelen tény, hogy a világ egyik legjobban eladható "márkaneve" évek óta a hollywood-i álompár, akiket összevontan csak Brangelina-ként emleget a sajtó. Egy ismerősük szeirint azonban egy ideje csupán színjátéknak lehetünk tanúi.  

"Minden rendben van köztünk! Imádjuk egymást és van hat csodás gyermekünk, mi kell még? Nem szabad bedőlni a pletykáknak. Mi nem foglalkozunk velük, megpróbáljuk elérni, hogy el se jussanak hozzánk! Jobb is, hogy elveszítettem a telefonomat!" – nyilatkozta nemrégiben nevetve Brad Pitt, majd azt is hozzétette: kacsa, hogy Berilnben kíván házat venni.


Szeretem Berlint, de nem akarok itt házat! Annyi házunk van már, hogy magunk se tudjuk, hol vagyunk! Természetes, hogy van köztünk feszültség, hiszen van hat gyermekünk, hajnalban kelünk és folyton rohanunk! Az pedig, hogy sok időt töltünk külön a munkánknak köszönhető, de megpróbálunk alkalmazkodni egymáshoz! – magyarázta Pitt.

Egy jólértesült ismerősük szerint azonban a pár folyamatosan gyűlölködik és vitázik és a feszültség legfőbb oka Jennifer Aniston, mivel Angelina Jolie nem bírja elviselni, hogy Pitt ma is kapcsolatban áll vele. "Angie utálja, hogy Jen még ma is jelen van az életükben. Próbál úgy tenni, mintha nem zavarná, de zárt ajtók mögött állandóan ezen vitáznak – mondta az informátor, majd epésen megjegyezte: szerinte a pár szereleme pusztán "színjáték és reklámfogás".


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x