HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20
Címlap / Őrület / Hatalmas küzdelem! Varga Norman dobogós lett!

Hatalmas küzdelem! Varga Norman dobogós lett!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20

Mostanában nem mindennapi elhatározásaival hívja fel magára a figyelmet a visszavarrt karú magyar sportoló, de ezúttal a hangzatos kijelentéseit tettek is követték, ugyanis Varga Norman harmadik lett a CBA Fitness & Wellness Sportközpontban megrendezett szombati duatlon versenyen. 

 

Rendezvénynaptár
Norman a 45 perces versenyen igazi tüdőszaggató sprintel fej-fej mellett haladt két riválisa mellett, de kerékpárral a többiek mégis jobbak voltak nála! "Nagyon izgultam a verseny előtt, hiszen az a felkészülési időszakom első nagy megmérettetése, de úgy gondolom, hogy az előzményekhez mérten ez is szép eredmény" - mondta el Varga Norman a versenytől kimelegedve, aki a Biotech USA-nak ezúton is köszöni a sok értékes ajándékot, amiket tőlük kapott.


"Sajnos a bicikli még nem annyira az erősségem, ezért próbáltam lazábbra venni a tekerésből az utolsó 5 percet, de ekkor sajnos a többiek rám vertek pár száz métert"
- tette hozzá a fiú. A szeptemberi edzések megkezdése óta Varga Normannak ez volt a második versenye. Szegi Csaba vezető edző fokozatosan terheli a fiút, de bevallja: őt is meglepte, hogy már a felkészülés elején is ilyen jó eredményeket ér el.

"Hosszú és kitartó munka lesz, mire Norman két éves felkészülése alatt feledzi magát egy olyan szintre, hogy indulhasson a Hawaii Ironman-en. Ezért még nem dobjuk be a mély vízbe és fokozatosan terheljük" - meséli a tréner.Aki Varga Normannal szeretne találkozni, az legközelebb Október 4-én láthatja őt a Budapest Maratonon, ahol megint nem mindennapi ötlettel rukkol elő.
A fiatal sportoló megkeresett több magyar hírességet, akik szívesen futnak majd együtt Norman váltó csapatában. Addig is kívánunk sok szerencsét, ennek a hős fiatalnak!

 
 
[ 1634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x