HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20
Címlap / Őrület / Mitől lesz jó tanuló a gyerek?

Mitől lesz jó tanuló a gyerek?

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20

Egy gyermek számára a futás, az ugrálás, az aktív játék a többi gyerekkel a lehető legjobb módja annak, hogy az agya fejlődjön. Kutatások szerint az iskolai teljesítmény hatékonyan javítható, ha a gyerek rendszeresen mozog, sportol. 

 

Rendezvénynaptár
A kanadai Active Healthy Kids és Kelet-Ontáriói Gyermekkórház összefogásával készült felmérés pontos képet adott a gyerekek fizikai és mentális állapotáról. Sajnos sok oktatási intézmény igyekszik a testmozgásra szánható időt megkurtítani, mondván, hogy a sportolás semmiféle hatással nincs az osztálytermi teljesítményre. Ez azonban nem igaz. A felmérés szerint, akik többet mozognak, jobban is tanulnak. Ennek ellenére Kanadában az iskolás gyerekek mindössze 13 százaléka mozog 90 percet, vagy annál többet, márpedig ennyi lenne a napi minimum.

A tanulók 90 százaléka alig végez bármiféle aktív testmozgást. Ehelyett leginkább a számítógép, vagy a televízió képernyője előtt ülnek. A tanulmányból az is kiderült, hogy minél kevesebbet mozog valaki, annál kevésbé valószínű, hogy diplomát szerez.

Amit a gyerekeink ma csinálnak, az kihat a jövőjükre is. Úgyhogy vigyük őket a szabadba, hadd mozogják ki magukat, és játszanak a többi gyerekkel, javasolja az Alive

Medipress

 
 
[ 1400 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x