Életmentő orrál-szex
Címlap / Őrület / Életmentő orrál-szex

Életmentő orrál-szex

Forrás: Hunnia.net
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha már az óvszer nem is, az orális szex életet menthet, ugyanis az orális szexnél kevesebb esély van az AIDS fertőzés továbbadására, mint a hagyományos, "mélyreható" szex.  

Ha már az óvszer nem is, az orális szex életet menthet, ugyanis az orális szexnél kevesebb esély van az AIDS fertőzés továbbadására, mint a hagyományos, "mélyreható" szex.

Dél-Afrikában egy új egészségügyi program keretében terjedt el ez a megállapítás, amelynek gazdája David Harrison a Dél-Afrikai LoveLife nevű Egészségügyi Szervezetének vezetője.

Szerinte az emberek sokkal jobban védenék saját magukat az egyre inkább terjedő Aids-től, ha a szokásos szexelés helyett az orális együttlétet részesítenék előnyben.

Harrison azt szeretné elérni, hogy azok a fiatalok, akik már élnek szexuális életet, hagyjanak fel a vágyak szokásos módon történő kielégítésével és inkább a szájukat vegyék jobban igénybe. Erre azért is nagy szükség lenne Afrikában, mert általában a 16 éven aluliak körében már nem ismeretlen a szex-gyakorlása.

A LoveLife szerint az orális szex is minimális AIDS veszélyt hordoz magában, de korántsem annyit, mint a "direkt szex".

Harrison azt állítja, hogy ha a fiataloknak választaniuk kell az orális és a hagyományos szex között, életüket mentheti meg, amennyiben az utóbbi mellet döntenek.

A szervezet vezetője azt a célt kívánja elérni, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendjen az orális szex, amellyel ha nem is vállnak szentekké a fiatalok, de legalább csökkenthető lenne az AIDS-es megbetegedések száma. Ha ez sikerülne, rengeteg ember menekülne meg a haláltól - derült ki szavaiból.

Arról nem tettek említést, hogy mit szólnak mindehhez a fiatalok. Gyönyör vagy végzet, illetve végzetes gyönyör?

- Hunnia -
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4043 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x