Répával a legkönnyebb betörőt fogni
Címlap / Őrület / Répával a legkönnyebb betörőt fogni

Répával a legkönnyebb betörőt fogni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Répával a legkönnyebb betörőt fogni, de jó - akárcsak egér esetében - a sajt is. 

 

A betörőfogás ez esetben nem szó szerint értendő, inkább csak közvetlen bizonyítékként. Az étekfortélyt a francia rendőrség tanácsolja, kellő tesztelés és tapasztalat után. A betörők közül ugyanis egyre többen falánkak, és képtelenek ellenállni néhány falatnak munka közben, tettük helyszínén. Az ételekben azután hagynak némi nyálat, amely kiváló DNS-mintavételhez, és máris tökéletesen rá lehet bizonyítani a betörést az illetőre.

Rendőrségi nyomelemzők éppen ezért kipróbálták, hogy melyek a legjobb betörőfogó étkek, mert bizony nem mindegyikben marad elég nyál a mintához. Mint kiderült, a csokoládéval nemigen lehet léprecsalni a bűnözőket, túl kevés szájnedv marad a harapás után. A csirkeszárny sem tökéletes kelepce, és a báránybordától se várjunk túl nagy sikert.

A legjobb a már említett répán és sajton kívül az alma és a pizza.

Természetesen adódhat olyan szerencsétlen helyzet is, hogy a betörő a sajtot szereti, mi meg répát készítettünk neki. Ezért a legjobb egy komplett vegyestálat összeállítani. Persze még ez esetben is kísérthet a balszerencse: hiába fáradoztunk, nem törtek be.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x