Esküvője közben internetezett a pár
Címlap / Őrület / Esküvője közben internetezett a pár

Esküvője közben internetezett a pár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Esküvője legdöntőbb pillanata után, az oltár előtt rögvest előkapta mobiltelefonját egy brit vőlegény, hogy az interneten azonnal kapcsolatban élőről házasra frissítse családi állapotát. 

Utána elővette - immár - felesége mobilját és átadta neki, hogy ő is tudassa a Facebook és a Twitter közösségi portálokat látogató ismerősei körével, ő sem hajadon már.

Az egészen friss férj még azt is gyorsan bepötyögte, hogy "Itt állok az oltár előtt TracyPage-dzsel, aki a feleségem lett egy másodperce. Mennem kell, ideje megcsókolnom."


A násznép előbb csodálkozva nézte, mi folyik, ám miután a tiszteletes bejelentette, hogy mi a kis szünet oka, hangos nevetés verte fel a templom csendjét.

A vőlegény felfedte a The Sun című brit lapnak, hogy az egészet inkább viccből csinálta, mert valójában nem ennyire megszállott facebookozók.

"Nem csak a násznépet leptem meg, hanem a nejemet is. Csak a lelkész tudott előre rajtam kívül az egészről" - mondta a lapnak.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1704 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x