Rendszeresen megerőszakolta lányait a híres klip rendező
Címlap / Őrület / Rendszeresen megerőszakolta lányait a híres klip rendező

Rendszeresen megerőszakolta lányait a híres klip rendező

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Aswad Ayinde, többszörösen díjazott zenei klip rendező a felesége tudtával rendszeresen megerőszakolta lányait, hogy "megőrizze a tiszta vérvonalat".  

Mint most a New Jersey-i bíróságon elhangzott, a férfi saját lányait erőszakolta meg, hogy "megőrizze a tiszta vérvonalat és így túlélje az ítélet napját". Úgy vélte, közeleg a világvége, amit csak ő és tiszta vérvonala élhet túl, mert ő a kiválasztott.

Az ügyészség szerint a szexuális erőszakot sokszor egy elhagyott halottasházban követte el, a szüléseket is ő maga vezette le, hogy eltitkolhassa tettét.


A 80-as évek közepe és 2002 között hat gyermeke született a lányaitól. Többen közülük betegek voltak, de a család állandóan költözött az egyik helyről a másikra, hogy ne tűnjenek fel a gyermekvédelmi hatóságoknak. A gyerekek iskolába sem jártak a konspiráció miatt.

A rendező gyakran verte a lányait, hogy hallgassanak az erőszakról. A bíróságon a feleség is azt mondta, hiába tudott mindenről, félt szólni.

Aswad Ayindet 2006-ban tartóztatták le. Az ügyészség most 25 különböző bűnügyben emel ellene vádat, a bíróságon egyelőre csak az Amerikában szokásos előzetes meghallgatást tartották meg.


A The Fugees a csúcson

Az 51 éves Aswad Ayinde még egy MTV díjat is nyert a The Fugees nagy sikere, a Killing Me Softly című szám videó klipjének rendezéséért.




 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x